5 musthave Essie winterlakjes

De herfst en winter zijn wat mij betreft de ideale tijd om wat warmere, donkere tinten op je nagels te dragen. Ik heb enorm veel nagellak merken in mijn nagellakrek zitten maar mijn favoriet is toch echt Essie (#notspon). Hun lakjes hebben gewoon een hele goede kwaliteit, fijne kwastjes en ze hebben bovendien enorm veel kleurtjes. Hier zijn de 5 must-have kleuren voor de herfst die ik graag draag in deze tijd van het jaar.

  • Chinchilly is een nude lakje die de ene keer wat meer grijs oogt en vervolgens weer taupé achtig. Hij heeft een licht paarse ondertoon en is een mooie kleur om te dragen.
  • Ik ben dol op glitterlak en dan heb je met Apres-Chic een perfecte metallic lak. Super feestelijk en erg mooi!
  • Een andere lak die zeker niet mag ontbreken is Cocktail Bling. Een grijze creamy lak die ik erg vaak draag.
  • Mijn absolute favoriete herfst tint is de lak ‘Take it Outside‘. De lak is een taupe grijze tint met een lichte roze ondertoon en komt uit de najaarscollectie Dress To Kilt (2014). Een mooi creamy lakje die gemakkelijk in 2 laagjes dekt. Hoewel ik vaak felle kleurtjes draag is dit een ideale neutrale tint die iedereen wat mij betreft zou moeten hebben.
  • Mijn laatste must-have Essie nagellak voor de herfst is Bohama Mama. Bordeaux doet zijn naam eer aan en is een bordeaux rode kleur. Erg chic!

 Wat zijn jouw favoriete nagellak kleuren voor de herfst?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.