ABOUT

About That Blonde

Hi there! Leuk dat je een kijkje neemt op About That Blonde! Mijn naam is Mariëlle (24), de eigenaresse van deze persoonlijke blog.

In 2010 startte ik mijn eigen blog (nailcrush) waarin ik mij richtte op nail-art tutorials. Ik merkte dat ik over méér wilde schrijven dan enkel nagels en zo besloot ik in 2016 een nieuwe blog – About That Blonde – te beginnen. Nagellak, beauty en mode vind je hier nog altijd terug in de vorm van nieuwtjes, tutorials, reviews en mijn favoriete producten. Daarnaast deel ik ook mijn kennis en liefde voor lekker eten, recepten en de leukste hotspots.

In mijn persoonlijke blogs deel ik mijn soms ietwat hectische leventje en en geef ik jullie een beeld van hoe het is om te leven met MS en Narcolepsie. Jep, dat lees je goed. Met een pretpakket aan twee soms behoorlijke heftige chronische ziektes verloopt geen dag hetzelfde.

Bloggen is voor mij de perfecte manier om mijn lievelings bezigheden te combineren: liefde voor schrijven, fotografie, beauty, mode, lekker eten en lifestyle met anderen te delen! Ik wens je veel lees- en kijkplezier en laat een berichtje achter, dat vind ik erg leuk! About That Blonde is ook te vinden op FacebookInstagram en Twitter.