abstract pink nails

Abstract Pink

abstract pink nails

Dit kunstwerkje ziet er super lastig uit maar kwam door mijn onhandigheid voor elkaar. Ik liet een nagellak kwastje vallen op mijn nagels en dacht, aaaah eigenlijk is dit met verschillende kleurtjes best leuk. Abstracte kunst is niet zo moeilijk. Je voegt nog een ander kleurtje toe en wat stipjes: voilà, een nail-artje.

Abstract Pink Nails

Stap 1: Smeer als het eerst om je nagels heen met vaseline. Hierdoor kun je de nagellak die om je nagels heen terecht komt gemakkelijk weg wrijven. Zo ziet het er straks netjes uit ondanks het niet zo precies werken. Je lakt de nagels met een basiskleur, hiervoor gebruik ik Fiji van Essie.

Stap 2: Nu begint het creatieve gedeelte. Ik liet dus mijn kwastje vallen op m’n net gelakte nagels waardoor er een vlek ontstond. Je kunt hetzelfde bereiken met een los plat kwastje of je nagellak kwast. Deze dip je in de nagellak en strijk je vervolgens nog eens extra af zodat er niet té veel lak op je nagels terecht komt. Nu kun je de vlakken gaan maken.

Stap 3: Begin met de lichtste kleur van je kleurencombinatie. Dit deed ik met Status Symbol Hierna kan je met de donkerste kleur deze vakjes aanvullen zoals ik met paars heb gedaan. Hiervoor gebruikte ik Too Taboo.  Als laatst maak je met een dottingtool of satéprikker nog wat zwarte stipjes her en der over de nagels. Licorice vind ik hier perfect voor maar elke zwarte nagellak volstaat.

That’s it! Niet moeilijk dus. Laat je nagels nu goed drogen en lak het af met een topcoat. Nu kun je als je met vaseline begonnen bent de randjes netjes maken en je hebt een waar kunstwerk op je nagels.

Wat ik heb gebruikt: Fiji, Status Symbol, Too Taboo, Licorice, Gel topcoat van Essie + een dottingtool.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.