Amazonian Balm Multi-Purpose

The Body Shop Amazonion Balm

Toen ik Amazonian Multi-Purpose Balm tegen kwam bij The Body Shop was ik meteen benieuwd. De balsem verheldert tatoeages, voedt de zeer droge huid intensief en vermindert de zichtbaarheid van lijntjes. Tijd om te testen!

Amazonian Multi-Purpose Balm is van 100% natuurlijke oorsprong, zit boordevol krachtige natuurlijke oliën en wassoorten. Deze hydrateren de huid en zorgen dat de huid gevoed wordt. De gemeenschappen in het Amazone-gebied verzorgen hun huid al eeuwenlang met natuurlijke oliën wat uiteindelijk de basis vormde voor de formule.

Amazonian Multi-Purpose Balm bestaat uit slechts negen natuurlijke ingrediënten: 

  • Babassu-olie
  • Andiroba olie
  • Bisabolol
  • Zonnebloem was
  • Cera Nellina was (bijenwas)
  • Vitamine E
  • Citroenzuur
  • Zonnebloem olie
  • Zonnebloem-was.

Wanneer je de was tussen je handen door wrijft smelt het waardoor je gemakkelijker kunt smeren. Je hebt maar weinig nodig, erg fijn! In het potje zit 50 ML. Ik gebruik het inmiddels een paar weken op mijn tatoeages en striae. Ik merk dat het een fijne substantie heeft waardoor de huid na het aanbrengen zacht aanvoelt. Mijn tattoo’s smeer ik normaal gesproken altijd in met Bepanthen, dit doe ik al sinds het begin en bevalt mij erg goed. Ik was dus erg benieuwd wat deze substantie zou gaan doen en besloot dit te testen op de tattoo die op mijn pols staat. Hij trekt snel in waardoor hij erg geschikt is om mee te nemen en tussentijds in te smeren.  Ik vind dit een goede, vette en vooral hydraterende crème die je zeker kunt gebruiken om de huid te verzorgen. Ook heb ik het getest op mijn buik waar ik littekens heb door striae. Ik zie nog weinig verschil wat betreft mijn striae maar ik wil hier nog zeker even mee doorgaan om te kijken of de littekens wat gladder worden.

Ingrediëntenlijst:
Helianthus, Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower), Seed Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, Polyglyceryl-3 Beeswax, Helianthus Annuus Seed Cera/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Orbignya Oleifera Seed Oil, Carapa Guaianensis SeedOil, Bisabolol, Tocopherol, Citric Acid.

50 ML | €11,99 | The Body Shop

3 reacties op “Amazonian Balm Multi-Purpose”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.