Amour Noir magnetic face mask

Amour Noir MaskerEen gezichtsmasker dat magnetisch is, je huid verzorgt en je dus uiteindelijk kunt laten verdwijnen met een magneetje? Huh! Ja, dat dacht ik dus ook toen mijn zusje er mee aan kwam. We besloten een pot te bestellen en we waren dan ook enorm benieuwd naar het eindresultaat. 

Verpakking & ingrediënten. 

De verpakking is simpel maar chique vormgegeven. De doos bevat het masker, een spateltje (handig!) en tot slot een magneet. Het masker zit in een glazen pot, het ziet er best luxe en groot uit maar bevat uiteindelijk vrij weinig product. Er zit 50 ML in wat neer komt op zo’n 3 tot 5 keer gebruik. Je hebt namelijk best wat nodig voor je gezicht. Het advies is om dit masker 1x per week te gebruiken. Het masker zorgt ervoor dat je huidcellen vernieuwt, je poriën worden gereinigd door de dode zee mineralen en verzorgd door de toevoegingen zoals bijenwas, vitamine C en Shea butter.

 

Ingrediënten:
Dead Sea Mud, Iron Powder, Pearl Powder, Jojoba Oil, Bees wax, Vitamin C, Collagen, Shea Butter, Propylene Glycol, Squalane, Butanediol, Cocoa Seed Extract, Methyl Siloxane PEG-10/15 Crosslinked Polymer, Beta-glucan, Hyaluronic Acid, Vitamin E, Phenoxyethanol, Flavor.

Zo werkt het:
Je brengt het masker aan in een dunne laag op je gezicht. Bijgevoegd zit een spateltje, makkelijk en hygiënischer want zo hoef je niet met je vingers product uit de pot te halen. Het masker is zwart van kleur en ruikt naar iets klei-achtigs. Aanbrengen gaat makkelijk en na twintig minuten is het tijd voor de magneet. Wikkel de magneet in een tissue en houdt het op een kleine afstand van een paar centimeter van je gezicht. Zorg ervoor dat de huid de magneet niet raakt, je zult zien hoe het masker verdwijnt en tegen de magneet aanvliegt. Super gekke gewaarwording! Als je je hele gezicht bent langs gegaan met de magneet blijft er een laagje olie over die je kan in masseren.

Ik had mijn twijfels over dit masker maar uiteindelijk vinden wij hem erg prettig in gebruik en zorgt vooral het laagje olie voor het verzorgende effect. Het magnetische effect is natuurlijk een leuk, apart extraatje wat je niet bij een masker op basis van klei hebt. Door het laagje olie wat overblijft en je kan masseren wordt je huid lekker gevoed en verzorgd.

Het masker kost €18.91. | Je vindt de producten op de site van Amour Noir.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.