Babe, you got this!

In #leesvoer plaats ik mijn gelezen favorieten. Deze week: Babe, you got this. 

In Babe, you got this vertellen 23 vrouwelijke onderneemster alles over de hoogtepunten én dieptepunten in hun carrière. Allerlei carrière richtingen komen voorbij met elk hun eigen verhaal waarin ze hun ervaringen, kennis en adviezen delen. In 30 hoofdstukken met elk zijn eigen thema wordt er geen onderwerp overgeslagen. 

Het boek is geschreven door Emilie Sobels en Martje Haverkamp. Emilie richte #workmode op en Martje werkte voor bladen zoals Fashionista en Glamour. Vanuit de verschillende adviezen bouwden Emilie en Martje dit boek op. Verhalen en inspiratie komen onder andere van Nina Pierson, Hanna Verboom tot Neelie Kroes. Ik vind het trouwens erg leuk om de adviezen en ervaringen uit verschillende generaties én richtingen te lezen. Sommige meiden hebben hun eigen bedrijf, anderen werken in loondienst. Het boek leest lekker makkelijk weg, ik had hem binnen een dag uit.

Qua vormgeving is het boek helemaal instagram proof. Roze, strak én prachtig vormgegeven. Binnen in het boek vind je naast de dosis inspiratie ook genoeg foto’s. Het boek heeft trouwens ook een eigen Instagramprofiel (@babe.yougotthis) waar je meer info en beeld kunt vinden. Leuk om te volgen!

 

Of je nu op het punt staat om een carrière te beginnen of gewoon een dosis inspiratie kunt gebruiken, Babe, you got this is een erg leuk boek! Inmiddels is er ook een werkboek verkrijgbaar die ik binnenkort zal reviewen. In het tweede boek sta jij centraal en ga je aan de slag met je dromen, ambities en talenten. Het Werkboek is gevuld met talloze opdrachten, oefeningen en tips. Het perfecte vervolg dus op Babe, you got this!

Het boek vind je onder andere bij Bol, voor €17,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.