Bar Necklace

Bar necklace met tekst names4ever

Ik ben dol op sieraden en draag dan ook dagelijks een aantal. Ik maak ze zelf, verzamel ze van festivals of leuke marktjes maar ook online is er veel leuks te vinden. Naast mijn initial ketting is daar een nieuwe favoriet bijgekomen namelijk een bar necklace. Ze zijn momenteel erg populair en ook ik ben fan! De ‘bar necklaces’ zijn subtiel, tijdloos en daarnaast ook leuk te combineren met andere kettinkjes. Je hebt ze in allerlei soorten en maten: egale balkjes, met edelsteentjes of bijvoorbeeld gegraveerd met een naam of tekst. 

bar necklace names4ever

Bij Names4Ever heb je ruime keuze in verschillende gepersonaliseerde sieraden. Super tof en bovendien origineel om jezelf of iemand anders cadeau te geven. Met moederdag in het vooruitzicht een hele leuke cadeautip! Je vindt er in de stijl van Sex and The City Carrie kettinkjes, geboortesteen hangertjes tot een ketting met naam.

Bar necklace met tekst names4ever

De ketting ligt na het bestellen al na 3 werkdagen op mijn deurmat. Super snel! Het zit in een mooi feestelijk doosje wat het gelijk een leuk cadeautje maakt om uit te pakken. Ik ging voor een smalle bar necklace in sterling zilver. Ik twijfelde even over wat ik precies wilde laten graveren. Ik vind een naam ketting namelijk erg tof maar ik draag al een ketting met mijn initiaal. Uiteindelijk koos ik voor de geboortedatum van onze hond Fender. Hij is erg speciaal in ons gezin en mijn beste maatje. Als ik ziek, verdrietig of vrolijk ben; hij is er altijd. Ik wilde geen normale cijfers dus koos ik voor de Romeinse manier: XIV VIII MMXI. Een subtiele maar mooie manier om hem altijd bij mij te dragen.

Je kunt in plaats van een datum zoals ik heb gedaan natuurlijk ook voor een naam of tekst kiezen. Je hebt keuze uit goud of zilver en de kettingen zijn er in verschillende vormen en afmetingen met diverse lettertypes. Er zit een verlengketting aan waardoor je met de lengte kunt spelen. Ik ben helemaal happy met mijn ketting! Ik draag hem afwisselend op verschillende manieren: bij een subtiel effect alleen deze bar of ik combineer hem juist met andere kettinkjes voor een ‘layered’ effect.

16 reacties op “Bar Necklace”

  1. Gepersonaliseerde juwelen vind ik altijd een topper. Super leuk ook dat je gewoon voor de geboortedatum van je hond hebt gekozen. Origineel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.