Favorites Fall ’18


Het was alweer even geleden, tijd voor een nieuwe beauty favorites! đź’• Ik heb al mijn favoriete beauty producten van de afgelopen tijd voor jullie verzameld waaronder fijne parfums van H&M, eyeliner Ă©n gezichtsmaskers.

H&M Parfum | Beauty alert want H&M heeft maar liefst 25 nieuwe geurtjes toegevoegd aan haar beauty assortiment. De parfums komen in drie verschillende categorieën: The Singles, The Reveries en The Essences.  Ik was erg nieuwsgierig naar de geuren en was dan ook erg blij toen ik ze spotte ze laatst in het centrum. Uiteindelijk nam ik er 2 mee: Berries en Flowerscape. Flowerscape is eu de toilette en bevat 75 ML. Hij is bloemig en heeft groene bergamot, lathyrus, gele jasmijn, amber en eikmos als basisnoten. Berries bevat 20 ml en heeft als basisgeur frambozen. Ook deze is zoet maar niet té aanwezig.

Niet alleen ruiken ze erg lekker, ze staan ook nog eens leuk op je make-up tafel! De prijzen variëren tussen de €4,99 en € 24,99, afhankelijk van de categorie die je kiest. Je vindt ze zowel in de H&M stores met een beauty afdeling als online. Tip van Flip ;).

Maybelline Curvitude Liquid Eyeliner | Mijn mascara’s knik ik vaak een beetje om makkelijker ermee te kunnen werken. Een betere skill om mijn eyeliner aan te brengen had ik nog niet. Zeker een strakke lijn is soms best even aanklooien maar sinds ik dit product heb ontdekt heb ik er weer een favoriet bij. Curvitude Liquid Eyeliner van Maybelline is dé perfecte beautyhack om een mooie, dunne lijn te kunnen maken met eyeliner. Een ietwat geknikte hoek zorgt ervoor dat je makkelijk een perfecte lijn kunt maken. Mocht je net zoals mij weinig motorische skills hebben en toch eyeliner willen gebruiken, dan is dit zeker een aanrader!

MAC Longwear Brow Set | Ik doe eigenlijk vrij weinig met mijn wenkbrauwen, even doorkammen en klaar. Sinds ik deze gel heb ontdekt van MAC ben ik om, wat een fijn spul! Een wenkbrauwgel met kleur heeft mijn voorkeur, hierdoor zijn ze net even iets meer aangezet en aanwezig. Deze gel is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren waarvan ik de lichtste heb gekozen: emphatically blonde. Ik was even bang dat hij té licht zou zijn maar hij is perfect! Doordat er zoveel kleuren zijn is er voor ieder wat wils. Mijn hele review vindt je hier.

L’OrĂ©al Skin Expert Maskers Pure Clay | Dit product mag zeker niet in mijn rijtje favorieten missen want als iets zijn geld waard is dit het. Ik gebruik deze klei maskers nu sinds de lancering en vind ze geweldig. Voor 10 euro krijg je een behoorlijke hoeveelheid product waar je heel wat maskers uit kunt halen. Ik doe er nu al dik een jaar mee, wissel wekelijks de 4 maskers af. Het aanbrengen gaat makkelijk met een kwast waardoor je lekker royaal kunt smeren. De verpakking is prachtig, handig en zuinig in gebruik en door de diverse functies van elk masker kan je ze ideaal met elkaar combineren. M’n huid heeft echt een betere conditie sinds ik deze gebruik. Mijn hele review vindt je hierrr.

Wat is jouw beauty favoriet op dit moment? 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.