Benefit Roller Lash Mascara

Benefit Roller Lash mascara is een enorm populaire mascara en ik was erg benieuwd of ‘ie nou echt zo fijn zou zijn. Toen ik nog een kortingsvoucher had die ik bij Douglas kon besteden kocht ik de Roller Lash en ik kan alvast verklappen – best mascara ever! Benieuwd waarom?

Benefit zegt het volgende over de mascara:

Roller Lash van Benefit is een mascara met kleine magische haakjes en de ultieme krulformule! Vaarwel wimperkruller, hallo Roller Lash! Het is een haarkruller voor de wimpers! Het hook’n’roll™ borsteltje grijpt de wimperhaartjes vast en zorgt voor een extreem krul- en lifteffect gedurende 12 uur.

De mascara bevat 8,5 gram en komt in een prachtige zwarte huls met zalm roze details. De dop van de mascara is zalmroze van kleur en is van rubber met reliëf. Het rubber geeft een anti-slip werking die ik persoonlijk super handig vindt! Alleen al het openmaken van de mascara is op deze manier een stuk makkelijker. Ik ben lang niet altijd even nauwkeurig en tril snel maar dit is voor mij echt ideaal als ik een goede dag heb en mezelf kan opmaken.

Het borsteltje heeft allerlei verschillende lengtes aan elke zijde waardoor je enorm veel grip hebt op je wimper haartjes. Je kan overal makkelijk bij en je wimpers aanzetten. Ik krijg veel volume met 1 laagje en mijn wimpers krullen meteen. Je hebt geen wimper-krultang nodig dus!

Mooi effect hé? Ik ben erg blij met deze mascara en is inmiddels een van mijn favorieten op mascara gebied! Er is ook een bruine variant mocht je dit mooier vinden.

De Benefit Roller Lash Mascara is te koop bij o.a. de Douglas met een Benefit-Counter.

7 reacties op “Benefit Roller Lash Mascara”

  1. Wat een mooi resultaat geeft deze mascara! Hij lijkt me erg fijn. Ik ga binnenkort ook eens kijken voor deze mascara, volgens mij hebben ze hier ook mini’s van 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.