BENEFIT – THEY’RE REAL! MASCARA

BENEFIT They're Real Mascara

Als er één gehypte mascara is in beautyland dan is het wel de They’re Real! mascara van Benefit. Ik ben erg fan van hun andere topper Roller Lash en toen Benefit in de sale was kon ik het niet laten om ook eens They’re Real! te proberen. Benieuwd of ik deze mascara de hype waard vind?

BENEFIT They're Real Mascara

De verpakkingen van Benefit alleen al vind ik een feestje om te zien. Ze zien er leuk en opvallend uit. Het kartonnen doosje is aan de voorkant versierd met grote letters . En op de achterkant vind je alles wat je van de mascara kunt verwachten.

They’re Real! Mascara belooft om je wimpers lengte, volume en krul te geven. Het speciale borsteltje heeft een liftend effect en scheidt de wimpers van elkaar. De zwarte, extra langhoudende formule loopt niet uit, vlekt niet en droogt niet uit!

Ik kocht een duoverpakking, deze was in de reclame voor €17,-. Er zit een full size (8,5gr) en een mini (3gr) in. Goede deal dus, de mini variant is handig voor onderweg of op reis.

They're Real Mascara
BENEFIT They're Real Mascara

De full size variant heeft een zilverkleurige huls met grote dop en is bedrukt met zwart en oranje letters. Het borsteltje is gemaakt van kunststof, en heeft een gekke vorm aan het uiteinde. Daar steken ook nog allerlei sprietjes uit. Dit is een beetje onhandig, en wennen aan hoe je het moet gebruiken. Het borsteltje werkt wel erg prettig als je het onder de knie hebt. De uitstekende sprietjes zorgen ervoor dat je wimpers goed gesepareerd worden, en geven lekker veel lengte aan je wimpers!

Ik vind het effect van de mascara erg mooi. Hij geeft ze lengte, en ook krult/lift de mascara mijn wimpers goed. Wel moet je uitkijken dat je bij deze mascara geen last krijgt van het ‘spinnenpoten effect’. Hij droogt namelijk snel op en je kan niet makkelijk verschillende lagen aanbrengen. Hij blijft goed zitten, zelfs iets te goed. Verwijderen is wel even een klusje. De hype over de Benefit They’re Real! mascara snap ik wel, hij is mooi en geeft een goed effect. Zelf denk ik dat andere mascara’s dit effect ook kunnen bereiken. Moet ik kiezen, dan blijf ik toch bij de Roller Lash maar dit is zeker een goede tweede optie!

De Benefit They’re Real! mascara | €24,- | Douglas

Welke mascara is jullie favoriet?

Delen:

7 Reacties

 1. 6 december 2017 / 10:28

  Ik ben zelf groot fan van deze mascara, heb hem een paar jaar geleden gebruikt! Jammer dat je het resultaat niet laat zien!

  • Mariel
   Auteur
   6 december 2017 / 10:51

   Ik zie nu pas dat die foto mist, oeps! Ik ga hem zo even invoegen🙈

 2. 6 december 2017 / 11:21

  Je maakt me toch benieuwd wat voor resultaat deze mascara geeft! Lijkt me een fijne!

 3. 11 december 2017 / 18:34

  Leuk dat je hierover hebt geschreven, deze is inderdaad zó gehypet!
  Mooi hoe je die foto’s hebt gemaakt, met die marmeren achtergrond. Ook ik ben inderdaad super benieuwd naar het resultaat op je wimpers. ❁
  Liefs!

 4. 22 december 2017 / 19:03

  Ik ben hem ook aan het testen nu; en idd je krijgt zo snel spinnenpoten en aan het einde van de dag moet je echt boenen om de mascara er af te krijgen! hahaha

  • Mariel
   Auteur
   22 december 2017 / 20:50

   Hahaha jaaa! En daar heb ik ‘s avonds echt geen puf meer voor haha, work-out op zich! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.