Buy Me A Cameo

Essie Buy Me A CameoDeze mini van Essie zat in de Essie Advent Kalender 2018. Essie omschrijft de kleur als a frosted satin mocha. Een champagne kleurig lakje had ik nog niet in mijn bezit, ik kan alvast verklappen: i love it! 

Essie - Buy Me a Cameo swatch

Buy Me A Cameo is rosé/champagne kleurig en heeft een metallic finish. Zoals de kleur overkomt in het flesje, zo ziet hij er ook exact uit op je nagels. Dit maakte hem meteen ook lastig te fotograferen: zoveel glans! Ondanks de finish is de kleur subtiel. Het aanbrengen van de lak is wel even wat lastiger dan bij een creamy finish. Zo heb je al snel gekke strepen. Met twee laagjes is de kleur het mooist. Na 4 dagen kreeg ik de eerste beschadigingen, niet heel longlasting, wel erg mooi. 

Dit rosé kleurige lakje zat dus in de Essie Advent kalender. Er zaten meerdere mini’s in, wat ik zelf een hele leuke toevoeging vind! Op Amazone vind je vaak allerlei mini boxen van diverse collecties en eigenlijk vind ik het best jammer dat je dit niet in Nederland kunt vinden. Dit is namelijk een kleur die ik zelf niet zo vaak pak, en dus niet op maak, maar wel zo af en toe wil dragen. Deze schattige mini bevat 5 ml en heeft ondanks de size het normale afmeting kwastje. Deze lakt zoals gewend lekker weg. 

Essie – Buy Me A Cameo

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.