December Diary – sneeuw, babybezoek én gezelligheid

Als eerst, mocht je mijn Happy New Year blog niet hebben gelezen: GELUKKIG NIEUWJAAR! Begin januari én dus kan het nog net om je een gelukkig nieuwjaar te wensen! Dé allerlaatste keer deze week dat ik terug blik op 2017, namelijk mijn laatste diary van 2017. Een maand waarin er heel veel sneeuw viel, we kerstbomen versierden, de feestdagen vierden en het jaar afsloten!

PINK XMAS NAILS
Ik plaatste een feestelijke manicure idee namelijk Touch of Pink. Je vind ‘m hier
Begin deze maand kwam de goedheiligman in Nederland langs! Hoewel wij het niet meer vieren zoals vroeger kon ik het niet laten om een chocolade letter te halen.
Ik kon niet wachten om mijn kerstboom op te tuigen. Samen met mijn zusje had ik toffe items gescoord om in onze boompjes te hangen en dit was mijn kleurenpalet: roze, wit, wat mint én heel veel glitter. Mijn zusje koos voor een Harry Potter thema.
Zo maakte we deze ballen met vleugels, het flesje vol ‘magie’ en plaatste we allerlei andere items a la Harry Potter in de boom. Het eindresultaat is super tof!
M’n beste vriendin had vorige maand nog haar babyshower en hoewel de datum er nog niet naar was besloot de kleine meid wat eerder te komen. Gelukkig was alles goed gegaan en kon ik dus op baby bezoek. Nog brak van mijn eigen infuus + MRI een aantal dagen eerder én dwars door de sneeuw heen maar zo blij dat ik even kon kijken hoe het met ze ging. En had ik al gezegd hoe klein ze is? EN ZO SCHATTIG!
Er viel sneeuw. HEEL. VEEL. SNEEUW. Ik was er niet zo blij mee want als je afhankelijk bent van hulpmiddelen wordt het toch wel een stuk lastiger om buiten te komen of naar afspraken te kunnen gaan. Een rolstoel schuif je je mee vast, een rollator is meer een schaats optie en vervoer rijdt verder nauwelijks. Ik cancelde dus een aantal afspraken omdat het gewoon niet te doen was. Fender die buiten in de sneeuw ligt te rollen vind ik dan wel weer heel leuk om te zien, hij was zo blij!
Rebel vindt de kerstboom GE-WEL-DIG! Zodra hij los liep rende hij meteen naar het grote gevaarte, zo grappig!
Deze lakjes verzamelde ik voor een artikel over leuke feestlakjes. Je vindt ‘m hier!
Kerst! Nog even een snelle selfie voor we aan het eten begonnen.
Gekke Fender, hier wordt je toch blij van <3

Hoe waren jouw feestdagen?

Delen:

2 Reacties

 1. 7 januari 2018 / 16:56

  Leuke foto’s allemaal en die kerstballen met vleugels zijn gaaf geworden zeg!

  • Mariel
   Auteur
   7 januari 2018 / 17:27

   Tof hé! Ik vond ze ook heel leuk geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.