How’s life: alweer een schub + prednisonkuur.

Het is alweer even geleden dat er een diary online stond, tijd voor een nieuwe! Een drukke, hectische maand waarin niks verliep zoals ik gepland had. De MS hield zich niet koest waardoor ik tussentijds in het ziekenhuis belandde, ik was hyper door de prednison en werd een beetje gek van mezelf. Ik was zó moe en wilde niks liever dan slapen. Daarnaast was ik ook nog druk met fysiotherapie, het schrijven voor mijn blog én de NVN en ging ik met Macy naar Kensington in het Paard.

Niet alleen was ik aan het schrijven voor mijn blog. Ook was ik samen met Sandra druk bezig met het narcolepsie magazine van de NVN! Interviews afnemen, artikelen schrijven en alle content bedenken. Super leuk om te doen en het kan lekker in mijn eigen tempo.

 

Ik ben insider voor Schwarzkopf en mocht deze zilvershampoo testen. Binnenkort vindt je een review online!
Opgeblazen, moe en knalrood van de prednison bracht ik een aantal dagen in het ziekenhuis door. Charmant is deze foto niet maar aan de andere kant omschrijft het wel precies de kuur. Ik had last van m’n spraak, kon niet goed eten en slikken en mijn mondhoek hing. Ik herkende het van eerdere schubs en gelukkig ondernam mijn arts snel actie. Helaas waren mijn klachten zo bepalend dat ik niet onder prednison uit kwam. De eerste weken zijn nooit fijn door alle bijwerkingen en het herstel wat moet gaan plaatsvinden. De tijd tussen de kuren door worden steeds korter maar ik hoop dat het nu weer een tijdje rustig is. Ondanks dat ik mijn gezicht nog niet helemaal goed kan gebruiken staat het in elk geval weer recht en daar ben ik al heel blij mee.
Mijn vader werd 50 en ons cadeau was een tattoo! Terwijl we op hem wachtten maakte ik dit kiekje van de gitarenmuur bij Fearless.
Kensington! <3
Onze gezichten spreken boekdelen! Zo blij dat we dit feestje na de hectische week in het ziekenhuis niet hoefden te missen.. Ik had al heel lang kaartjes voor Kensington maar een week van te voren belandde ik in het ziekenhuis. Vorig jaar was dit ook al het geval en moest ik Ziggodome aan mij voorbij laten gaan omdat het niet haalbaar was. Ik baalde toen enorm dus ik was enorm dankbaar dat dit wel lukte samen met Mees. We hadden krukken gekregen waardoor ik kon zitten tijdens het concert (nog even een dankjewel voor het Paard!). Daarna moest ik de rest van de week bijtanken maar dat was het zeker waard!

Meer foto’s zien? Volg mij dan op Instagram via @aboutthatblonde.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.