Diary // Januari

De eerste maand van 2018 is voorbij, tijd voor een diary!

De eerste week van januari stond in het teken van bijkomen van de feestdagen. Heel leuk en gezellig al die drukke dagen maar voor mijn lichaam was het een heftig weekje haha. Rustig aan dus en veel rusten tussen m’n trainingen door! // De eerste cake van 2018 is gebakken, niets is zo lekker als zelf gemaakte cake!

Halverwege de maand vond ik het tijd om mijn kerstboom weg te halen. Het stond wel heel gezellig zo! Ik vind het altijd zo kaal als je hem net hebt weggehaald.


Ik kreeg mijn eerste Tysabri van 2018. Dit keer had ik een bed tot mijn beschikking op een rustige zaal. Gelukkig viel ook het infuus prikken mee en zat hij in 1x raak. Dit was trouwens de eerste keer in Den Haag en oh wat is het fijn dat je na 4 uur aan een infuus hangen zo thuis je eigen bed in kunt rollen! Waar je al niet gelukkig van kunt worden hé 😉

Ik plaatste een blog online over het Afscheid nemen van MS. Hoewel hier af en toe natuurlijk wel eens iets verschijnt over het hebben van MS vond ik het best spannend om ‘m online te zetten. Ik kreeg super veel lieve reacties en berichtjes erop waarvoor dankjewel! <3


Een goede dag vraagt om een selfie! // Om lekker in het panterprint thema te blijven bestelde ik in de Sale dit ornament van Vondels. Weliswaar pas voor volgend jaar kerst maar hij is zo leuk!

Hoe leuk is dit boekje? Mijn zusje showde haar aankoop en niet veel later belandde hij ook in mijn mandje. Je kan in dit boekje elke dag of op de momenten dat jij wilt gebruiken om een korte zin op te schrijven. Zelf gebruik ik ‘m voor elke dag en schrijf ik drie punten op waar ik die dag blij van werd. Fijne geluksmomentjes om op een moeilijker moment aan terug te denken helpt mij relativeren en motiveren. Hij kost €4,- en is verkrijgbaar bij de HEMA. Ook leuk als cadeautje!

Zaterdagavond is hier Wie is de Mol avond! Fender lag alvast klaar op de bank haha. We zijn nog steeds een beetje verdrietig dat Bella eruit is, ik dacht dus echt dat ze de Mol was. Mijn verdenkingen gaan nu naar Simone, Ruben & Olcay. Nog steeds twee te veel haha, wie verdenken jullie en waarom?

Jut & Jul <3

Als laatst een huishoudelijke mededeling. Om iets meer ritme in het bloggen te krijgen heb ik de indeling iets veranderd. Vanaf nu vind je 3x per week een nieuwe blog online: maandag, woensdag en vrijdag. Op maandag blijft nagellak het thema met elke week een nagellak swatch uit mijn collectie, op woensdag een lifestyle of persoonlijk artikel en op vrijdag een beauty blog. Zo af en toe zal er vast een extra blogpost verschijnen maar op deze manier kan ik iets makkelijk vooruit werken en inplannen.

Hoe was jouw maand? 

Wil je meer zien? Volg mij dan op Instagram!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.