diary november

De decembermaand is inmiddels aangebroken, tijd om nog even terug te kijken op afgelopen maand. Ik ging voor Tysabri op en neer richting Utrecht, had een babyshower van een van m’n beste vriendinnetjes én was verder veel aan het oefenen en rusten na mijn schub. 

Diary November - tysabri
De maand begon as usual in het ziekenhuis, tijd voor mijn Tysabri infuus! Ik was wat te vroeg dus haalde nog even een warme chocomelk samen met mama.
Zondag diary manicure
Zondag was het tijd voor een stapeltje tijdschriften, bijslapen én een nieuw kleurtje op mijn nagels. Deze lakjes komen uit de nieuwe collectie van Essie, vooral Girly Grunge (de linker) is een van mijn favorieten <3 Lemony Flutter heb ik pas net ontdekt, maar wat een heerlijk spul! Zeker in de wintermaanden is dit echt een musthave.
De feestdagen komen er aan en heel veel beauty merken brengen momenteel adventskalenders uit om af te tellen naar Kerstmis! Samen met mijn zusje ga ik aftellen met deze kalender van The Body Shop. Ik maakte alvast wat foto’s voor m’n blog en besefte me begin van de maand november dat ik natuurlijk nog wel een aantal weken moest wachten met open maken haha.
Diary November - Rebel
Rebel <3
Diary November - saucijzenbroodjes
Met de koude dagen vind ik het in het weekend altijd wel lekker om iets warms te snacken, dus werden het mijn saucijzenbroodjes! Recept staat op de site 🙂
Ik kocht laatst een fantastische tas alleen vond het hengsel een beetje onhandig. Te kort dus besloot ik tussen mijn sieraad spullen te duiken en verlengde de kettingen aan beide kanten zodat ik hem nu ook als een crossbody kan dragen. 
Tadaa! Heel blij mee <3

Hoe was jouw maand?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.