Diary Oktober | lumbaalpunctie, slapen en leren

oktober-diary-ocl

Welkom in november, we trappen de nieuwe maand weer af met foto’s van de afgelopen maand. Oktober was niet zo spectaculaire maand en ik heb deze keer dan ook geen heel volle diary omdat ik veel heb geslapen en moest leren voor mijn examens. Toch heb ik wat foto’s bij elkaar verzameld! Kijk je mee?

oktober-007
Het ziekenhuis was weer the place to be want ik mocht mezelf melden voor een (redelijk onverwachtse) lumbaalpunctie. Ik wist dat ik dit onderzoek zou gaan krijgen maar een telefoontje een dag voor het onderzoek was toch wel even slikken. Gelukkig was het dit keer, nummer 5, geen horror verhaal. Ik had deze keer een neuroloog die godzijdank luisterde en werd er in 1x goed geprikt én afgetapt. Met 4 buisjes aan hersenvocht minder mocht ik eind van de middag weer lekker naar huis waarna ik vooral de eerste dagen heb gelegen en geslapen door de hoofdpijn. Weinig foto’s dus!

oktober-003
Dat mijn haar een stuk korter is geknipt liet ik in mijn vorige diary al zien. Stiekem toch wel blij met deze lengte, het valt veel beter en ik ben sneller klaar.

oktober-008
Wow, wat was het af en toe ineens KOUD! Ingepakt en wel ging ik voor m’n lenzen naar de opticien. Meteen m’n ogen weer even gecheckt en gelukkig was er niets veranderd. Met al m’n medicijnen en de MS is het iedere keer weer een verrassing.

avsofxjlrtk9ai179copja_thumb_1353
Fender is ook niet zo gecharmeerd van de regen.. Lui op de bank was zijn favoriete houding.oktober-009
Aangezien ik deze film altijd in stukjes heb gezien besloot ik ‘m maar eens helemaal te gaan kijken na wat aanmoediging. Blijkbaar mistte ik een klassieker #spuit11. Terwijl ik later in het weekend nog even aan het leren was voor examens besloot Fender dat ‘ie aandacht wilde.. En eten, vooral eten.

oktober-004
Als afsluiting m’n gekke beestjes. Fender liep met mijn gewichtjes door de woonkamer te sjouwen en Rebel heeft van haar WC maar een bed gemaakt. Let vooral op d’r voorpootjes. Kom niet aan haar speelgoed!

Hoe was jouw maand?

Delen:

2 Reacties

  1. 13 november 2016 / 21:22

    Wat een schatten zijn Fender en Rebel! Het was heel koud.. brrr.
    Niet misselijk, zo een lumbaalpunctie, lijkt mij behoorlijk eng. Wel fijn dat je nu een goede neuroloog trof!
    Mooie lengte, jouw haar. Staat je mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.