Diary // Oktober

Het is zondag, tijd voor een nieuwe diary. Oktober is voorbij gevlogen, inmiddels is de wintertijd ook alweer in gegaan en zijn de dagen voor mijn gevoel zo voorbij.  Deze maand bestond vooral uit ziekenhuisbezoekjes, fysiotherapie maar gelukkig ook nog genoeg leuke dingen.

Essie Too Taboo
Begin van de maand verscheen Too Taboo op About That Blonde, hoe mooi is dit kleurtje? Ik werd er helemaal vrolijk van! De review kun je hier teruglezen.
Diary Oktober About That Blonde
Ik was gelukkig weer thuis na mijn opname in het ziekenhuis maar desondanks moest ik afgelopen maand toch nog een aantal keer heen en weer. Natuurlijk mijn maandelijks Tysabri infuus maar ook een MRI.. Om 9 uur op zaterdag ochtend mocht ik mij dus al melden bij de radiologie voor een scan. De spoedjes gaan tussen/na werktijd ook gewoon door, vandaar in het weekend. Na een uurtje dikke houseparty in de tunnel was ik wel wakker 😜 tijd voor koffie, heel veel koffie☕️
Vlinder Stolp
Bij Love Bibi kocht ik deze Vlinder Stolp. Ik zocht er al een tijdje een maar vond de meeste toch best prijzig of niet helemaal wat ik zocht. Bibi maakt prachtige dingen, ik ben er helemaal blij mee!
Mijn lievelings items op dit moment <3 Hoe mooi is dit Essie lakje, toch perfect voor het najaar?
Diary Oktober 5
Voor mijn wand grid liet ik een aantal foto’s afdrukken bij HEMA in 10x10cm. Leuk voor de afwisseling tussen mijn polaroids en normale formaat foto’s. Deze foto is alweer van een tijdje geleden van mij samen met mijn zusje <3
Ik plaatste een swatch van Bare Hug online. Klik op de link voor meer!
Niet zo spannend om veel fotos van in te plakken maar ook de fysiotherapie bezocht ik veel. Opnieuw leren lopen met mijn roze waggie is toch nog wel even een dingetje.. Het herstel gaat erg langzaam en dat vergt best wat geduld..
De fysiotherapeut heeft zich naast het oefenen even uitgeleefd met tape op mijn been haha 😉 Omdat ik geen gevoel meer had in mijn benen en wel wilde oefenen met opnieuw leren lopen besloten we een beetje te gaan experimenteren hoe ik het beste mijn spieren weer kon leren aanspannen. Ik zet nu telkens mijn voet verkeerd neer (onbewust want geen gevoel) waardoor je de verkeerde spieren leert/gaat aanspannen.
Het weer is momenteel toch echt omgeslagen richting de herfst dus het werd tijd om nog wat aankopen te doen. Ik was in het weekend samen met mijn moeder en zusje even gauw de stad in om een nieuwe winterjas te scoren. Tussen de revalidatie door ben ik vaak te moe of komt het er niet van maar nu konden we even heen en weer! Heel fijn want de afgelopen maand zag ik enkel het ziekenhuis van binnen. Ik vond ook nog een nieuwe winterjas: een ROZE!  Terwijl we op de taxi terug moesten wachtten (duurt lang..) bestelde we een gigantische warme chocomelk op de Grote Markt <3 ZO LEKKER!

Het is inmiddels gewoon alweer November, wat gaat dat SNEL! Hoe was jouw maand?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.