DIARY // SEPTEMBER

Finally! It’s here: mijn foto dagboek van de afgelopen maand. Het duurde even want ik lag in het ziekenhuis en momenteel herstel ik van een schub. Weinig energie, een aangepaste planning maar ik neem je mee in de maand september..

Om de zomer nu echt af te sluiten moest deze er ook nog even in. Mijn lievelingsfoto van afgelopen maanden. Op een festival: een kleedje erbij, fijn weer & leuk gezelschap.
Laatst had ik wat foto’s laten afdrukken bij de HEMA in polaroid vorm voor aan mijn wandrek. Kijk, zo lief deze foto van Fen & Punk. Dit is echt een van mijn lievelingsfoto’s.. <3
Samen met mijn zusje bakte ik saucijzenbroodjes en oh my. ZO LEKKER!! Het recept vindt je via de foto :-).
Het weer is inmiddels wel echt omgeslagen tot herfst en Fender zit momenteel niks liever dan buiten in de wind. Kijk ‘m zitten dan!
Helaas werd ik aan het eind van de maand opgenomen in het ziekenhuis voor een prednisonkuur. Ik voelde mijn benen niet meer, laat staan dat ik nog kon lopen of mijn benen überhaupt gebruiken. Ik vermaakte mij ondertussen met wat tijdschriften – &C vind ik dus echt heel leuk! – slapen en bezoekjes van familie en vriendinnen.
Toen ik thuiskwam lagen er een aantal kaartjes door de brievenbus. Ook online kreeg ik veel berichtjes waarvoor ik jullie nog even wil bedanken. Zo lief <3
Lief leven heeft altijd mooie teksten en deze voelde voor mij erg toepasselijk momenteel.. Het wordt (opnieuw) weer een lange weg naar herstel maar met alle lieve mensen om me heen komt dat hopelijk goed. Het is lang niet altijd even makkelijk wanneer je lichaam je in de steek laat, huil ik er af en toe flink om en ben ik boos op mijn lichaam maar ondanks alles ga ik wel weer met goede moed er tegen aan.💪🏼
Delen:

8 Reacties

 1. 5 oktober 2017 / 15:23

  Fen kan vandaag helemaal genieten van de wind! Wat een super leuke foto van Fen & Punk, ik begrijp zeker dat dit jouw favoriet is, so cute!

 2. 5 oktober 2017 / 22:33

  Superleuke foto`s. Cute en lieve foto van Fen & Punk

 3. 6 oktober 2017 / 06:01

  Wat een lief en leuk kaartje en fijn dat je zoveel berichtjes ontving!
  Beterschap!
  Liefs, Nathalie

 4. 6 oktober 2017 / 19:04

  Mooie diary en leuke foto’s.
  Jammer dat het met de gezondheid wat minder is. Hopelijk worden de klachten minder ;).

 5. 7 oktober 2017 / 19:59

  Leuke foto’s! Het magazine van Chantal Jansen is zo leuk!

 6. 8 oktober 2017 / 17:13

  Leuk overzichtje. Ik vind de teksten van Lief Leven ook altijd zo mooi<3

 7. 8 oktober 2017 / 21:42

  Wat rot dat je in het ziekenhuis kwam te liggen zeg, hopelijk gaat het nu al wat beter. Die saucijzenbroodjes zien er goed uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.