Donkere kringen verbergen doe je zo

Weinig slaap, een tekort aan voedingsstoffen of slechte genen. Er zijn genoeg redenen waardoor je donkere kringen en wallen onder je ogen kunt hebben. Helaas teken ik qua vermoeidheid ook erg snel in mijn gezicht wanneer er donkere kringen ontstaan. Gelukkig bestaan er verschillende trucjes en producten om dit minder te laten opvallen. Vandaag deel ik mijn gouden combinatie.

Zo is een goede concealer onmisbaar in je make-up tas om donkere kringen en andere oneffenheden te bedekken. Maar ook een corrector kan eigenlijk niet ontbreken. Maar wat is dan het verschil tussen corrector en concealer, vraag je je misschien af. Corrector is over het algemeen een product waarin bepaalde tinten en ondertonen worden gebruikt om het probleem te corrigeren. Zo kan je groen voor roodheid gebruiken en peach/oranje voor het corrigeren van paars/blauwe tonen. Concealer is een product dat het problematische gebied verbergt. Bijvoorbeeld oneffenheden, het gebied oplichten onder je ogen of bij puistjes en acné. Het kan alleen of samen met de corrector worden gebruikt voor het optimale resultaat. 

Op de meeste dagen is enkel concealer voor mij voldoende, maar soms is er toch echt wat grover geschut voor nodig. Om die heftige oneffenheden te bedekken is het dan van belang om als eerst te gaan neutraliseren met een corrector. Ik heb regelmatig donkere kringen onder mijn ogen. Dat betekent dat het grijs/blauw is en ik voor een perzik kleurige tint ga om het te corrigeren. Hierna breng ik een normale concealer aan en zijn mijn donkere kringen lang niet meer zo zichtbaar. Ik breng de kleuren deppend over elkaar heen en ben zo in 2 minuutjes klaar. Het duurt echt niet lang maar maakt zoveel verschil! 

 

LA Girl Peach Corrector + Maybelline Instant Age Eraser.

Ik heb momenteel deze peachy corrector van L.A. Girl waar ik erg blij mee ben. Hij is onwijs gepigmenteerd waardoor je heel erg weinig nodig hebt. De kleur corrigeert de donkere kringen fantastisch en ik oog meteen een stuk frisser en minder moe. Daarover heen breng ik de concealer van Maybelline aan. Deze heeft een goede dekking, wat wel zo fijn is wanneer je een corrigerende kleur eronder hebt zitten. Top combinatie dit.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.