Essie | Blanc

Dé perfecte witte nagellak die goed dekt, mooi opdroogt en lang blijft zitten zonder een type-ex effect? Zoek niet langer want Essie heeft het lakje wat al deze beloftes waar maakt: Blanc. 

Essie Blanc

Blanc is dé perfecte witte lak als je het mij vraagt! Je zou hem zelfs met 1 (!) laagje al kunnen dragen maar voor het mooie lak ik er altijd 2. Hij dekt egaal in twee laagjes en droogt glanzend op. Hij is wat creamy van formule en daardoor oogt hij niet alsof je met type-ex heb zitten kliederen. Je kunt hem prima als enkel nagellak op je nagels dragen maar zelf vind ik hem door de dekking ook ideaal voor nail-arts. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede witte basis die je kunt gebruiken voor nail-arts dan is dit zeker een aanrader! Ook bij het gebruik van felle neon kleurtjes is een witte ondergrond als basecoat ideaal. Hierdoor springt de kleur nog meer van je nagels af en komt de kleur goed uit.

De houdbaarheid van de nagellak is ook erg goed! Zonder topcoat blijft hij zoals de meeste Essie lakjes prima een week op je nagels zitten. Met topcoat zeker anderhalve week.

Essie Blanc

Essie | 13,5 ML | €9,99 

Share:

4 Reacties

  • Mariel
   Auteur
   12 juli 2018 / 16:13

   Lijken je handen meteen nóg bruiner haha!

 1. 29 juni 2018 / 23:50

  Witte nagellak vind ik zo moeilijk om te vinden, vooral omdat de meeste niet dekken..

  Een super fijne review en het lakje staat je top!

  Liefs
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.