Essie | Eternal optimist

Essie omschrijft dit Eternal Optimist als “A spiced tea rose with a dash of cream.” Ik kan alvast verklappen dat dit een van mijn lievelings is van dit moment!

Essie Eternal Optimist

Ik verwachte een oud roze kleur toen ik Eternal Optimist kocht maar dit lakje valt wat feller uit als verwacht. Desondanks is het een perfect lakje voor dagelijkse looks. Er zit een bruinige ondertoon in wat maakt hem ontzettend draagbaar maakt voor elke gelegenheid. De kleur dekt perfect in twee laagjes en glanst enorm! Op deze foto heb ik geen topcoat op en bleef mijn nagellak zo’n 5 tot 7 dagen zitten. Perfect!

13,5 ML | €9,99 | Essie

Share:

4 Reacties

 1. 5 februari 2018 / 10:10

  Deze tint is echt prachtig! Ik vind het wat volwassener dat het roze een soort bruine onderlaag heeft. Echt een heel mooi lakje. Malou x

  • Mariel
   Auteur
   5 februari 2018 / 19:36

   Het is inderdaad een heel geschikt lakje door de ondertoon! 🙂

 2. 7 februari 2018 / 18:46

  Wauw wat een toffe nudy kleur. Deze zou ook echt perfect gewoon dagelijks naar je werk kunnen, erg fijn!

 3. 10 februari 2018 / 19:13

  Oeeh wat een supermooi kleurtje zeg! Love it <3

  xx Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.