Essie | Fiji


Fiji is een van de meest verkochte kleuren van Essie. Dat snap ik wel, want dit lakje is ook mijn favoriete kleur aller tijden! Een keuze maken in mijn nagellakcollectie is een behoorlijke klus maar dit is de perfecte tint roze en hij dekt fantastisch.

Zelf houd ik van dit soort kleurtjes maar de juiste vinden is nog best een crime. Vaak is het helaas toch net niet dé kleur of geeft het de juiste dekking.Ik heb namelijk genoeg lichte kleuren in mijn stash maar daar heb ik vaak zo’n 3 of zelfs 4 laagjes nodig voor het dekt. Samen met een basecoat én topcoat wordt het dan wel erg veel lagen. Gelukkig is Fiji wél gepigmenteerd. Ondanks de lichte kleur heb je maar 2 laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen. Heel fijn!

Essie Fiji

an opaque creamy pale pink.

Op internet las ik verschillende verhalen over de substantie, zo zou de lak niet meer hetzelfde zijn qua formule sinds Essie hem heeft verbeterd. Nu kan ik daar niet over oordelen omdat ik enkel de nieuwere formule heb maar ik vind deze lak eigenlijk wel fijn! Hij is creamy van structuur waardoor je lakt zonder strepen, hij droogt egaal op.

Ik ben dol op Fiji en het is absoluut mijn favoriete nagellak aller tijden. En dat is een flinke eer met al mijn nagellakken haha. Het is naar mijn mening de perfecte tint roze. Deze tint is subtiel, casual en de lak blijft tot 9(!) dagen perfect zitten (samen met de Gelsetter) op mijn nagels.

Essie Fiji swatch

Ben je nog op zoek naar een lichtroze kleur die goed dekt? Dan kan ik je deze lak echt aanbevelen, zo’n kleurtje zou iedereen in haar nagellakcollectie moet hebben. Fiji staat denk ik bij heel veel huidstinten mooi.

Heb je Fiji al eens geprobeerd?

Essie | 13,5 ML | €9,99 

Delen:

2 Reacties

 1. 11 juli 2018 / 22:10

  Wat een mooie nude kleur. Ook zeer draagbaar naar het werk, erg fijn. Ik kende de kleur nog niet, maar ik lak mijn nagels dan ook altijd met gellak.

  • Mariel
   Auteur
   12 juli 2018 / 16:13

   Mooi he! Welke merken gellak gebruik je meestal?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.