Essie Gel Couture

Essie Gel couture
Essie heeft naast hun normale lakjes nu ook een Gel lijn uitgebracht namelijk de ‘Upperclass’ collectie. Deze gel lak hoeft niet te worden aangebracht met een UV lamp maar kan gewoon worden aangebracht én verwijderd zoals je ook met een normale lak zou doen. De lakfinish zou ongeveer 12 tot 14 dagen blijven zitten. Klinkt als een hele goede belofte toch? Tijd om te testen!

Wat Essie zegt:

easy does it: deze bijzondere gellak, geschikt voor thuis én in de salon, hoeft niet met een LED- of UV-lamp uitgehard te worden. De lakfinish houdt, net als een professionele gelmanicure behandeling, tot 12 dagen. De lak is gemakkelijk te verwijderen met een remover (op basis van aceton). 

De Gel Couture collectie is geïnspireerd op de haute couture collecties van internationale modehuizen. De collectie is net als een fashion show opgedeeld in vier delen; het atelier (neutrals), first look (pastels), fashion show (brights) en afterparty (deeps).

In totaal zijn er 30 kleuren beschikbaar én een speciale topcoat die er voor zorgt dat je manicure 12(!) dagen blijft zitten. Het flesje van de Gel Couture collectie ziet er iets anders uit dan je van de normale lakjes gewend bent. Het  flesje is namelijk gedraaid en geïnspireerd op de dansende stof van een ronddraaiende jurk. Wat ook nieuw is, is het stokje, die vast zit aan het kwastje. Deze is gedraaid en dit zou ervoor zorgen dat je gemakkelijk en altijd de juiste hoeveelheid product op het kwastje krijgt. Wat hetzelfde is gebleven zoals bij de normale Essie nagellakken, hebben ook deze lakjes het afgeronde brede kwastje, waardoor het lakken van de nagels zo gebeurd is!

Ik heb de lakjes ‘Take me to thread’, ‘Couture Curator’ en de speciale topcoat. Je hebt een kleurlak en de topcoat nodig voor de 2 step manicure.

ESSIE COUTURE GEL

 

Couture Curator is een lichte zalmroze lak. Ook dit lakje is creamy, maar heeft drie laagjes nodig en blijft bij mij zo’n 5 dagen mooi op mijn nagels zitten. Take me to thread is een taupe kleurig lakje wat komt uit de groep Atelier. De lak is creamy, dekt met twee laagjes en blijft bij mij zo’n 9 dagen mooi op mijn nagels zitten.

Ik ben echt dol op de Essie Gel Couture nagellakken. Ze glanzen enorm, blijven mooi en bovenal lang zitten. De 12 dagen maken ze bij mij niet waar maar 8 dagen red ie zeker wel. En dat is voor nagellak gewoon erg lang! De Essie Gel Couture nagellakken zijn sinds september 2016 verkrijgbaar bij Etos en via Bol.com voor €11,99 per stuk.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.