Essie | Gelsetter

Essie Gelsetter

Ik laat vaak swatches van allerlei nagellakken zien, deel nail-arts met de meest geweldige prints maar een topcoat review ik eigenlijk nooit. Tijd om daar vandaag verandering in te brengen en meer te vertellen over de Gel Setter topcoat van Essie! Een perfecte topcoat om je nagellak goed lang te laten zitten en te laten glanzen.

Essie GelsetterEssie Gelsetter topcoat

De Gel Setter zit sinds 2015 in het assortiment en is een van de best verkochte topcoats van Essie. Dit potje heeft een inhoud van 13,5 ml, wat de standaard inhoud is voor Essie lakjes. De lak is wat dikker van substantie maar brengt gemakkelijk en snel aan door het welbekende Essie kwastje. Hij geeft glans en bescherming, en houdt het chippen van je nagellak extra lang tegen. Je hebt geen LED of UV lamp nodig en is gemakkelijk te verwijderen zonder speciale removers. Wel zo fijn!

Dit is op manicure gebied een van mijn lievelingsproducten, de topcoat zorgt ervoor dat mijn nagellak minimaal een week perfect op mijn nagels zit en geeft goede bescherming. Je doet lang met een flesje dus wat mij betreft het geld zeker waard!

13,5 ML | €11,99 | Essie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.