Essie | Go Ginza

Ik ben dol op zachte pastel tinten als nagellak op mijn nagels en dit kleurtje is dan ook een van mijn favorieten! Het lakje is al even op de markt want het maakt deel uit van de Madison Ave-hue lente collectie uit 2013. Hierin waren wereldsteden als o.a. London, New York, Parijs en Tokyo een inspiratiebron.

Essie Go Ginza swatch

Dit lakje staat voor Tokyo en de bekende kersenbloesem. Go Ginza is een koele en bovenal lichte tint lila. Ik vind de kleur prachtig en eigenlijk voor elk jaargetijde geschikt. Go Ginza dekt in 2 laagjes en droogt binnen een kwartiertje op. Dit is zonder twijfel een van mijn favorieten uit mijn eigen Essie collectie.

Wat vind jij van dit lakje?

7 reacties op “Essie | Go Ginza”

  1. Wauw wat een mooie kleur! Dit zou ook een kleur zijn die ik zou kopen en dragen! Alleen vanwege dat Essie wel op dieren test – helaas – laat ik dit lakje aan mij voorbij gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.