Essie | Island Hopping

Neem je een kijkje in mijn nagellak rek dan zie je vooral heel veel nagellak van het merk Essie. Niet alleen de lakjes uit de vaste collectie maar ook de speciale limited editions zijn bij mij favoriet. Island Hopping stond al heel lang op mijn verlanglijstje en hij stelt zeker niet teleur!
Island Hopping is een paarse kleur met een grijs/bruine ondertoon. Hierdoor is de lak in elk licht net weer iets anders. Zelf vind ik dit erg mooi en uniek aan deze kleur. De nagellak is creamy van substantie waardoor het fijn aanbrengt en opdroogt zonder strepen. Dit lakje doet mij denken aan pruimen.

Island Hopping

a rich plum mauve.


Island Hopping komt uit Essie’s zomer collectie van 2007. Later werd deze lak ook toegevoegd aan de vaste collectie van Essie. Ik was al heel lang op zoek naar dit kleurtje maar helaas kon ik hem niet in de winkel vinden. Online kan je hem gelukkig nog wel kopen! De kleur is prima te dragen door het hele jaar heen maar vooral voor het najaar vind ik hem erg geschikt.

Wat is jouw favoriete Essie lak?

Essie | 13,5 ML | €9,99 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.