Essie | Muchi Muchi

Muchi Muchi is een van mijn meest gedragen lakjes van Essie: een lichte, pastelroze lak. Essie is mijn lievelingsmerk en de swatches die ik deel zijn dan ook vooral van Essie #nospon, ik gebruik dit merk gewoon echt heel veel doordat de lak zolang maar vooral goed blijft zitten.

Deze roze beauty is een van mijn meest gedragen lakjes. Het lichte kleurtje is mooi subtiel en de lak blijft tot 6 dagen perfect zitten op mijn nagels. Door de lichte kleur heb je wel 3 laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen. Zoals alle lakjes van Essie heeft ook ‘Muchi Muchi’ een fijn breed en rond afgesneden kwastje.

13,5 ML | €9,99 | Essie

Wat is jouw ultieme licht roze nagellak?

Share:

2 Reacties

 1. 8 mei 2018 / 18:41

  Oeeh! I love it <3 Je hebt ook super mooie nagels trouwens, zo netjes.
  Liefs

  • Mariel
   Auteur
   15 mei 2018 / 16:33

   Wat lief, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.