Take It Outside

take it outside
Take It Outside is een mooie neutrale tint en wat mij betreft een musthave om te hebben! De lak is een taupe grijze tint met een lichte roze ondertoon en komt uit de najaarscollectie Dress To Kilt (2014). Een mooi creamy lakje die gemakkelijk in 2 laagjes dekt. Hoewel ik vaak felle kleurtjes draag is dit een ideale neutrale tint die iedereen wat mij betreft zou moeten hebben.

Essie Take it Outside
De lak is lekker dun en de kwastjes zijn breed. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan lakken. De lak droogt in een kwartiertje en blijft lang mooi. Bij mij is dat ongeveer een weekje samen met de Gelsetter topcoat.

Wat vind jij van Take it outside?

18 reacties op “Take It Outside”

  1. Wat een fijn kleurtje! Ik ben gek op nagellak én op Essie. Helaas kan ik met mijn bijbaantje in een bakkerij in het weekend geen nagellak meer op waardoor ik het doordeweeks ook vaak vergeet..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.