Essie | Trophy Wife

Essie omschrijft Trophy Wife als ‘a perfect deep teal pearl’.  Als je deze nagellak op hebt blijf je kijken, hij is zó mooi!

Essie Trophy Wife swatch

Trophy Wife is een mix van groen en blauw met metallic glans. Hij doet mij meteen denken aan een zeemeermin staart haha! Ik vind deze lak echt prachtig, ik blijf er naar kijken als ik hem draag. De lak dekt op zijn mooist na 2 lagen en is heel snel droog! Misschien omdat dit een metallic finish heeft maar ik merk dat een lak als deze sneller droog is dan een creamy substantie.  Een weekje overleeft Trophy Wife zeker op je nagels!

13,5 ML | €9,99 | Essie

Delen:

1 Reactie

  1. 13 januari 2018 / 13:54

    Ik ben grote fan van de nagellakjes van Essie. Deze kleur kende ik nog niet, ziet er leuk uit!
    Liefs,
    Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.