Essie | Truth or Flare

Vandaag deel ik op About That Blonde weer een mooie nagellak van Essie namelijk Truth or Flare. Dit lakje komt uit de Hide & Go Chic lentecollectie 2014 en is nog steeds verkrijgbaar. Een creamy, blauwe tint die aan een vale spijkerbroek doet denken.

De nagellak is dun maar creamy en dekt perfect in twee lagen. De kwastjes zijn lekker breed en lopen rond af. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan lakken. De lak droogt snel en blijft lang mooi. Bij mij is dat ongeveer een weekje samen met de Gelsetter topcoat. Ondanks dat dit een lakje is uit de lentecollectie vind ik Truth or Flare een ideaal lakje voor de herfst!

Wat vind jij van dit lakje?

10 reacties op “Essie | Truth or Flare”

  1. Mooie kleur! Ik ben normaal niet zo van de blauwe nagellak, maar deze is heel mooi. En hij kan inderdaad ook prima in de herfst (al moet ik zeggen dat ik mij daar überhaupt niet zo heel erg aan houd:-p).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.