FAVORITE BEAUTY PRODUCTS OF 2017

Beauty favorites 2017

En toen was het 2018! December is voorbij gevlogen, een maand die ik altijd wel erg gezellig vind door de lampjes, feestdagen a la kerst en het terugblikken op het afgelopen jaar. Wat ik vandaag met jullie ga doen is toch wel het terug kijken op 2017 wat betreft beauty producten. Zeventien beauty items! Welke vond ik fijn, gebruikte ik veel én zijn mijn favorieten?

Make-up & Haar

Mascara | Benefit Roller Lash Mascara is wat mij betreft een van de beste mascara’s EVER! Het borsteltje heeft allerlei verschillende lengtes aan elke zijde waardoor je enorm veel grip hebt op je wimper haartjes. Je kan overal makkelijk bij en je wimpers aanzetten. Ook van de Baby Roll Mascara van L’Oréal geeft mijn wimpers een boost. Ik krijg veel volume met 1 laagje en mijn wimpers krullen meteen. Je hebt geen wimper-krultang nodig dus!

 

Real Techniques | Real Techniques kwasten zijn in beauty land een favoriet, en ook bij mij! Dit merk is opgericht door Samantha en Nicola Chapman, make-up experts en beauty liefhebbers. De kwaliteit is erg fijn, ze blijven mooi ook na het wassen. Het is wat mij betreft een echte musthave en het beste van alles: ze hebben verschillende sets om mee te starten.

Maybelline Brow Drama | Dit product is echt een van mijn meest gebruikte beauty items. De Brow Drama is perfect om je wenkbrauwen in model te brengen (en te houden). Het is erg gemakkelijk in gebruik en geeft een natuurlijk effect.

HEMA Lipscrub | De scrub zit in een lipbalm verpakking en is ideaal voor onderweg. De smeltende suiker scrubdeeltjes maken je lippen gladder en zachter. Ze worden meteen gevoed dus velletjes zijn verleden tijd!

ISO FOHN | De beste aankoop die ik deed een paar jaar geleden al deed maar die zeker niet mag ontbreken in dit favorieten lijstje. Met de 2200 watt blaas je je haar snel en gemakkelijk droog.

Maybelline Master Precise eyeliner | De enige eyeliner die daadwerkelijk diep zwart is en de hele dag blijft zitten. Hij heeft een fijn precies puntje voor een dunne lijn en is heel makkelijk in gebruik. Zelf heb ik de normale variant maar mocht je liever waterproof gebruiken, die is er ook!

Invisibobble | De invisibobble elastiekjes bestaan al best een tijdje maar op de een of andere manier heb ik ze afgelopen jaar pas echt ontdekt. Ik vind ze superhandig! Ik vind Invisibobble toch wel echt het fijnste, je haar zit muurvast maar het elastiekje beschadigd je haar niet. Ook zijn er verschillende formaten en kleurtjes te krijgen, love it!

Skincare

Garnier Skin Naturals Micellair Reinigingswater | Dit product gebruik ik als make-up remover, maar het reinigt tegelijkertijd ook de huid. Normaal gesproken gebruik je eerst een make-up remover en daarna een facewash en/of tonic, maar dat hoeft met dit product dus niet meer. Het micellaire reinigingswater doet die stappen in één keer! Wat mij betreft ideaal, ’s avonds heb ik vaak geen zin om nog uitgebreid en lang voor de spiegel te staan. Hij haalt mijn make-up volledig weg en verzorgd mijn huid

L’Oréal  Clay Mask | De clay maskers zijn al even een hype en ik snap wel waarom! Het Pure Clay Detox Masker van L’Oréal bevat verschillende hoofdingredienten en de steenkoolextract om je huid te detoxen is mijn favoriet. Ik vindt dit een ideaal masker om aan te brengen, hij hard snel uit en maakt je huid super zacht en glad.

Shea scrub | Het is inmiddels geen verrassing meer na de afgelopen favorites dat de meeste van mijn huidverzorging producten van The Body Shop afkomstig zijn. De scrub die ik het meest gebruik komt uit de Shea lijn. Naast dat hij subtiel ruikt en hele fijne scrubdeeltjes heeft laat hij ook een verzorgend laagje achter. Heel fijn!

Nagellak & handverzorging

Essie | Oneindig veel kleuren, goede kwaliteit nagellak en fijne kwastjes om te lakken. Ik heb inmiddels aardig aantal lakjes verzameld van Essie en deze gebruik ik dan ook het meeste van allemaal! Mijn meest gedragen lak is Muchi Muchi, daar heb ik inmiddels twee flesjes van versleten haha.

HEMA Nagellakremover | De nagellakremover van HEMA is mijn musthave op het gebied van nagellak verwijderen. Te koop in twee versies: met en zonder aceton en voor een klein prijsje.

Essie Gel Setter | Mijn favoriete topcoat waar ik al een aantal flesjes van heb versleten: Essie Gelsetter. Deze topcoat geeft je nagels een mooie glans en zorgt ervoor dat de lak minimaal een week tot twee weken mooi op je nagels blijft. Zeker een musthave en de prijs waard!

HEMA Topcoat | Naast de Gelsetter is ook de Gel topcoat van HEMA mijn favoriet. Iets goedkoper én net zo goed. Met deze topcoat blijft de lak zeker een week mooi op je nagels zitten.

Complete Care 8 in 1 | Dit lakje komt van de Kruidvat uit hun vernieuwde hand verzorgingslijn en vindt ik zo fijn! Ik gebruik deze regelmatig als basecoat. Mijn nagels worden een stuk mooier maar vooral sterker.

The Body Shop Amandel Nagel en Cuticle Oil | Deze pen mag zeker niet ontbreken in het lijstje. Niet alleen verzorgt het je nagelriemen, ook versterkt het je nagels. Win-win!

TBS Handcrèmes | Last but not least in dit rijtje: de hand crèmes van The Body Shop. Ik heb er een flink aantal maar allemaal enorm fijn en verzorgend. Ze trekken snel in en je hebt allerlei geuren en productlijnen.

Wat was jouw favoriete beauty product van het afgelopen jaar?

8 reacties op “FAVORITE BEAUTY PRODUCTS OF 2017”

  1. wat een hoop spulletjes! Ik gebruik eigenlijk nooit meer beauty spulletjes dan noodzakelijk maar probeer de laatste tijd toch wel wat meer nagellakjes op te doen 🙂

  2. Van de Hema Lipscrub had ik nog niet gehoord, maar heeft me wel ontzettend nieuwsgierig gemaakt. Bij mijn volgende bezoekje aan de Hema kijk ik hier zeker naar uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.