Februari Favorites

februari favorites

Aangezien februari alweer voorbij is, is het tijd om mijn maandelijkse favoriete producten/items van de afgelopen maand met jullie te delen! Deze keer is het vooral een beauty editie met o.a. nagellak, mascara én de perfecte wenkbrauwtool.

L’Oréal  Clay Mask | De clay maskers zijn momenteel een hele hype en ik snap wel waarom! Het Pure Clay Detox Masker van L’Oréal bevat steenkoolextract om je huid te detoxen. Ik vindt dit een ideaal masker om aan te brengen, hij hard snel uit en maakt je huid super zacht en glad.

Maybelline Brow Drama | Dit product is echt een van mijn meest gebruikte beauty items. De Brow Drama is perfect om je wenkbrauwen in model te brengen (en te houden). Het is super gemakkelijk in gebruik en geeft een natuurlijk effect.

HEMA Lip Scrub | Deze stick mag zeker niet ontbreken in mijn favorieten lijstje want dit is wat mij betreft deze winter een ideale musthave: de smeltende suiker scrubdeeltjes maken de lippen gladder en zachter.

Benefit Roller Lash Mascara| Ik was een beetje sceptisch over deze mascara maar nu ik hem eenmaal heb kan ik niet meer zonder! Het uiterlijk van de huls, de handige dop (ik ben een kluns die nooit wat open krijgt..) en het mascara borsteltje.. Samen met de mascara zelf is het wat mij betreft dé perfecte mascara!

Sally Hansen Greyfitti | Dit lakje kreeg ik van mijn zusje voor mijn verjaardag en ik vindt dit zo’n mooie kleur! Door de gel werking blijft het lakje ook lang zitten (een weekje zeker!) dus hij mag zeker niet in dit rijtje ontbreken.

Essie Gel Setter | Last but not least, mijn ultieme topcoat; Essie Gelsetter. Deze topcoat geeft je nagels een mooie glans en zorgt ervoor dat de lak minimaal een week tot twee weken mooi op je nagels blijft. Zeker een musthave!

Wat waren jouw favorites van afgelopen maand?

Share:

9 Reacties

 1. 26 februari 2017 / 13:32

  Ik moet die Hema lip scrub hebben! Mijn lippen zijn echt zo droog en helemaal niet glas. Lippenbalsem helpt zelf niet meer.

  • Mariel
   26 februari 2017 / 13:59

   Hij werkt echt heel fijn! En je kunt hem makkelijk meenemen 🙂

 2. 27 februari 2017 / 15:48

  Die benefit mascara moet ik deze week ook echt nog gaan kopen!

 3. 5 maart 2017 / 14:21

  Dat clay mask klinkt wel goed! Ga ik eens in de winkel naar zoeken.

 4. 11 maart 2017 / 17:07

  Ik heb de hema lipscrub nog nooit gespot, wat fijn dat ik hem nu zie haha. Dit is namelijk echt onmisbaar voor mij. Vaak maak ik zelf wat maar deze neem ik de volgende keer mee 🙂 Dus thnx!

 5. 25 juni 2017 / 14:32

  Ik vind die maskers van L’Oreal ook heel lekker. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *