Garnier SkinActive Botanical

Momenteel gebruik ik de reinigingsmelk en toner uit de SkinActive Botanical lijn in mijn skincare routine. Ik was al fan van de micellair reinigingswater van Garnier. Deze doet goed zijn werk, ideaal voor de luie dagen (want je bent heel snel klaar) en vind ik vooral fijn om mijn mascara eraf te halen. In de winter merk ik toch dat mijn huid iets meer verzorging nodig heeft en ik was daarom erg benieuwd. Het SkinActive Botanical-assortiment van Garnier bevat producten die voor 96% natuurlijk zijn én geschikt voor alle huidtypen inclusief de gevoelige huid.  Net iets meer verzorging, net iets meer werk maar minstens zo goed? Let’s try.

Garnier heeft onlangs een nieuw SkinActive huidverzorgingslijn geïntroduceerd, dat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Het SkinActive Botanical-assortiment bevat huidproducten met 3 stappen – reinigingsmelk, een toner en vochtinbrengende crème. Deze lijn is verrijkt met rozenwater, voor een gereinigde en zachte huid. Daarnaast is hij geschikt voor alle huidtypen. Alle SkinActive-producten bevatten geen parabenen, siliconen en kunstmatige kleurstoffen.

SOOTHING BOTANICAL CLEANSING MILK
De reinigingsmelk is de eerste stap in het reinigingsroutine. De reinigingsmelk is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Hij is zachtroze van kleur en voelt heel romig en dik aan.  Ik breng hem aan met een wattenschijfje en hij verwijdert snel en gemakkelijk mijn make-up.

SOOTHING BOTANICAL TONER
De volgende stap is het gebruiken van de toner, deze is doorzichtig van kleur. Ook deze breng ik aan met een wattenschijfje. Hij haalt gemakkelijk de laatste restjes van mijn gezicht en voelt heel fris aan. Het heeft verzachtende eigenschappen, dus de huid voelt niet strak of trekkend. Eerder gehydrateerd en fris. Andere toners zijn vaak wat agressief voor mijn huid, deze totaal niet.

Als derde stap wordt aangeraden om de crème uit deze lijn te gebruiken. Deze kon ik zelf niet vinden in de winkel en heb ik dus niet getest. Ik gebruik momenteel een fijne van Vichy en hiermee sluit ik mijn routine af.

Ik vind deze lijn heel fijn. Ik gebruik deze producten nu een aantal weken en mijn huid voelt echt heerlijk schoon en opgefrist aan. Het verwijderd mijn make-up gemakkelijk en laat de huid niet trekkerig aanvoelen. Top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.