Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel

Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel

Garnier heeft weer iets nieuws op reinigings gebied! Ik ben al onwijs fan van hun Micellair water, nu is daar de Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel. Hetzelfde principe, net zo makkelijk maar dan in Gel variant. Benieuwd of de gel net zo fijn is?

De reinigingsgel is verkrijgbaar in twee varianten: voor de gevoelige huid en de gevoelige en gemengde huid. De verpakking is fijn in gebruik, je kunt gemakkelijk doseren en door het pompje vooral hygiënisch.  Je hebt aan één pompje ruim voldoende om je hele gezicht schoon te maken, erg zuinig in gebruik dus. Je brengt de gel aan op een vochtig gezicht, laat het schuimen met water waarna je de gel in cirkelvormige bewegingen inmasseert met je handen. Hard wrijven is niet nodig. Daarna kan je het gemakkelijk afspoelen en klaar ben je!

We hebben het thuis zowel op waterproof make-up getest als normale en wij zijn erg enthousiast! Ook waterproof mascara verwijdert de gel gemakkelijk, het reinigt je huid echt heel goed en voelt schoon en zacht aan na gebruik. Het reinigingswater blijft mijn ultieme favoriet maar deze variant is zeker een fijne back-up.

Garnier Micellaire Reinigingsgel is verkrijgbaar vanaf maart 2017 voor €5,49

Share:

3 Reacties

  1. 5 april 2017 / 10:21

    Ik ben dol op die lijn! Werkt erg goed voor mij!

  2. 6 april 2017 / 13:49

    Klinkt erg goed!! Ik ga snel eens een kijkje nemen als ik bij een drogist ben <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.