Good as Gone

Niet zo lang geleden had de Etos een actie dat je bij aankoop van een Essie nagellak een nagellakremover cadeau kreeg. Ik was erg nieuwsgierig want deze had ik nog niet eerder getest en in de winkel gezien. Doet Good as Gone zijn naam eer aan?

De verpakking is stevig en fijn in gebruik. De fles houdt gemakkelijk vast en heeft een fijne, niet al te grote opening. Hierdoor kun je gemakkelijk een aantal watjes tegelijk doordrenken met remover. De formule is op basis van aceton en Vitamine C. Hierdoor lost de nagellak zich op, verwijdert hij vlekken in je nagels én verzorgt hij je nagels.

Ik vind deze remover fan-tas-tisch voor glitternagellak. Glitters zijn ideaal als je manicure lang mee moet gaan maar eraf halen is geen feest. Het is toch altijd een klusje die ik liever uitstel. Voortaan gooi ik toch vaker glitters over mijn nagels want met deze remover vliegt het eraf. Je hebt niet veel nodig op een watje, het lost de lak snel op. Geen geboen meer, top!

Qua prijs is hij een stuk duurder dan mijn favoriet van de HEMA. Omdat deze prima mijn simpele nagellak verwijderd hou ik het voor normale nagellak hierbij. Maar voor de glitternagellak trek ik toch echt deze uit de kast. Ik hoop dat Etos deze remover ook in het vaste assortiment opneemt, momenteel vindt je hem volgens mij alleen online.

Een full size verpakking bevat 125ml en kost €6,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.