good to go topcoat

Good to Go TopcoatIk krijg vaak de vraag hoe ik mijn nagels zo mooi lang, sterk en vooral mooi van kleur houdt. Vandaag deel ik met je welke topcoat hiervoor zorgt.

De Gelsetter topcoat van Essie is mijn ultieme favoriet, je krijgt gel nagels zonder een speciale UV lamp te hoeven gebruiken. Maar naast deze favoriet was ik ook erg nieuwsgierig naar een ander paradepaardje van Essie: Good to Go. Deze topcoat is een verzorgende topcoat die je nagels verzorgt en beschermt. Net zoals in de kleurlakken zit er 15 ML in, je kunt er dus behoorlijk lang mee doen.

Ik heb al veel topcoats geprobeerd, maar deze is echt heel erg fijn. Geeft een mooie glans en droogt snel, binnen 10 minuten was de substantie helemaal uitgehard. Hij is iets dunner dan de Gelsetter van Essie maar veel mensen dachten toch dat ik gel nagellak op had. Qua tijd blijven ze ongeveer even lang mooi op je nagels, na anderhalve week is het tijd om mijn nagels opnieuw te lakken. Lekker longlasting dus! De kleur op je nagels leeft trouwens echt op met deze topcoat. Soms wordt het wat dof bij een topcoat maar door de glans wordt je kleur juist intens. Ik vind dit een van de beste topcoats die er zijn. Je bent in een paar minuten good to go!

Essie | 15 ML | €11,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.