HEMA | Passionate raspberry


Dit is dé perfecte frambooskleurige lak voor op je nagels. Dit lakje is voor mij een echte re-buy, ik heb er al een aantal van versleten. Vandaag laat ik je dan ook een van mijn favorieten uit HEMA’s collectie zien: Passionate Raspberry.

passionate raspberry (116)

Deze donker roze kleur deed mij zoals de naam al doet vermoeden denken aan frambozen. Perfecte match! Ik vind hem prachtig om het hele jaar door te dragen en op mijn teennagels is hij een grote favoriet. Grappig detail is trouwens dat ook een deel van de lipstick kleuren bij HEMA zijn gematcht aan de lakjes. Je kunt deze mooie kleur dus ook op je lippen dragen!

HEMA | Passionate Raspberry HEMA | Passionate Raspberry

Sinds de lakken zijn vernieuwd hebben ze een formule die langer blijft zitten, een verbeterde kleurintensiteit en extra glans. Je kan dit lakje prima zonder een topcoat dragen. Zonder topcoat bleef hij 5 dagen zonder beschadigingen zitten en met een topcoat 8(!) dagen. Ook heeft deze nagellak een breder kwastje waardoor hij makkelijk aan te brengen is. Ik vind dit echt een geweldige kleur die veel mensen zullen staan. Met allerlei huidstinten matcht hij namelijk perfect.

HEMA | 11 ML | €2,50

1 reactie op “HEMA | Passionate raspberry”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.