H&M NOCTURNE swatch


H&M krijgt steeds meer toffe beauty items in hun collectie waaronder prachtige nagellakken. Een van de lakjes die mij opviel was Nocturne. Een donkerblauwe lak vol glitters.

Nocturne heeft een donkerblauwe ondertoon met heel veel glitters. Perfect dekkend, vol glitters en glans. Met twee laagjes dekt de nagellak en hij bevat van zichzelf al behoorlijk wat glans. Ik zou je wel aanraden om een topcoat te gebruiken, dan blijft hij net wat langer mooi. Zonder topcoat blijft hij zo’n 3 dagen zitten voor ik de eerste beschadigingen heb. Met topcoat zit hij een week mooi op mijn nagels, een extra laagje waard dus! Dit lakje lijkt mij overigens perfect voor een Galaxy nail-art. De glitters en kleur is ideaal als basis dus dit ga ik binnenkort nog eens uitproberen.

Ik vind het erg leuk om te zien dat H&M niet alleen fijne beauty items in hun assortiment heeft maar ook met de nagellakken op de trends inspeelt. Momenteel zijn er ook aardig wat metallic finish nagellakken te vinden en felle kleuren. Dit lakje is in elk geval voor mij een blijvertje en vind ik erg mooi! Er zit behoorlijk wat nagellak in het flesje dus voor de prijs van 5,- hoef je het niet te laten.

H&M | 8 ML | €4,99

4 reacties op “H&M NOCTURNE swatch”

  1. Wauw!! Jij hebt echt prachtige nagels, love it! En deze kleur is pure perfectie. Ik draag bijna altijd matte donkerblauwe of grijze nagellak op mijn handen, maar eentje met zo’n shimmetje erin vind ik ook wel heel gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.