HOTSPOT: At Sea

Een paar weken terug was ik bij At Sea, een te leuk plekje aan de kust om niet te delen <3

At Sea is het gezellige zusje van Beachclub Titus wat iets verderop zit. Bij binnenkomst zie je gelijk hoe sfeervol en mooi de inrichting is. Houten tafels met grote stoelen en banken vol kussens, zachte pasteltinten en helemaal ibiza style! Je kunt zowel binnen als buiten op het terras zitten en ook aan kleine kindjes is gedacht, die kunnen naast het terras spelen op de toestellen en trampoline. De strandtent is rolstoel toegankelijk en lekker ruim. De bediening is erg vriendelijk en lopen regelmatig langs om te kijken of alles nog naar wens is.

De menukaart is niet extreem groot maar er staan allerlei lekkere dingen op voor elk moment van de dag. Er is een speciale kinderkaart én je kunt er ’s ochtends genieten van een ontbijtje aan het strand.  Ik heb er geluncht maar wil zeker nog eens terug om ’s avonds er te eten. Een aantal gerechten wordt bereidt op de grill. Op de kaart staan o.a. spareribs, een hele kip, kipsaté, fish and chips en nog veel meer lekkere dingen. Ook is er iedere dag een ‘catch of the day’.  Lastig kiezen dus!

Beachclub At Sea
Zuiderstrand 13

13 reacties op “HOTSPOT: At Sea”

  1. Wat een leuke strandtent! Ik hou echt van die Ibiza-style inrichting.
    Ik ga eigenlijk altijd naar de boulevard op Scheveningen, maar zo te zien is het Zuiderstrand ook de moeite waard om te bezoeken. Jammer dat het strandseizoen net geweest is, maar ga deze zeker onthouden voor volgend jaar 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.