Just The Way You Arctic

Essie - Just the way you Artic

Dit lakje is momenteel mijn snelle to go nagellook. Subtiel, snel droog en een mooie kleur voor het najaar. Ik presenteer u: Just The Way You Arctic.

Dit kleurtje is nieuw, limited edition en komt uit de wintercollectie. Voor de winter van 2018 heeft Essie zich laten inspireren door de prachtige uitzichten bij het Noorderlicht. Just The Way You Arctic is een lak met een prachtige creamy lilapaarse kleur met een beetje een grijze ondertoon. Door de creamy substantie droogt hij mooi egaal op, met twee laagjes vind ik hem zelf op zijn mooist.

Dit lakje doet mij trouwens denken aan Shy Shadow van HEMA. Qua kleur en substantie. Essie wint het met haar lange houdbaarheid, pas na anderhalve week kreeg ik mijn eerste beschadigingen in de lak. Tevreden dus, zoals altijd!

 

Essie - Just the way you Artic

 

Just The Way You Arctic・Essie | 13,5 ML | €9,99

 

Delen:

2 Reacties

 1. 26 februari 2019 / 20:18

  Wauw, anderhalve week! Ik ben al blij als ik het één dag red. Heb een nagellakje van Essie in huis, maar die heb ik al weer eventjes niet gebruikt. Toch maar weer eens uit de la toveren 🙂

  • Mariel
   Auteur
   27 februari 2019 / 14:56

   Het is bij iedereen anders natuurlijk maar ik ben wel erg tevreden over Essie’s formule. Ik ben benieuwd welk lakje jij hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.