Kiko – Light Crimson

67 - Light Crimson

Sinds ik de lakjes van Kiko heb ontdekt ben ik fan! Zo zijn er veel mooie kleurtjes en hebben ze een hele fijne formule. Ook dit kleurtje is er weer 1 die mij heeft verrast! Kijk mee naar de swatch van Light Crimson.

Kiko – Light Crimson

Light Crimson heef een roest, rood/bruine kleur. Het kwastje is smal maar daardoor wel gemakkelijk in gebruik. Met twee laagjes dekt de lak in zijn geheel. Net zoals mijn andere lakjes van dit merk glanst deze formule enorm.  De ‘Fast Dry’ formule doet zijn naam eer aan. want hij droogt lekker snel op. Zonder topcoat blijft ie zo’n 4 dagen mooi zitten. Hierna komen de eerste barstjes. Mocht je hem wel in combinatie met een topcoat gebruiken blijft hij bij mij anderhalve week zitten. Perfect kleurtje voor het najaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.