KIKO | Pine Green

Laatst kreeg ik een paar prachtige Kiko nagellakjes cadeau van Loraine, super lief! Ik had nog geen Kiko lakjes in mijn bezit dus ik was dan ook enorm nieuwsgierig naar de kleuren en dekking. Vandaag laat ik je Pine Green zien.

Kiko Smart nail polish

33 – Pine Green

De Smart Nailpolish lijn van Kiko is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ik heb er nu drie in mijn bezit waaronder Pine Green. Een smaragd groene tint met heel veel glans. Het flesje heeft een mat zwarte dop en een glazen flesje. Ondanks dat de verpakking lekker klein is bevat het behoorlijk wat nagellak namelijk 7ML .De textuur is dun waardoor de lak lekker snel droogt. Zo kun je snel twee laagjes aanbrengen en de deur uit. Het kwastje is vierkant maar lakt fijn zonder strepen. De lak glanst behoorlijk, op de foto heb ik geen topcoat op. Mooi hé? Zonder topcoat bleef hij 4 dagen mooi op mijn nagels zitten.

7 ML | Kiko | Smart Nailpolish

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.