Kruidvat Skin Science Derma Sensitive lijn

Kruidvat heeft een nieuwe verzorgingslijn gelanceerd genaamd Skin Science Derma Sensitive. De lijn bestaat uit een dag- en nachtcreme, Soothing Oil en een Calming Serum. Deze producten verzachten én voedt de droge en gevoelige huid. Bovendien is deze verzorgingslijn op elkaar afgestemd voor het beste resultaat. Ik testte deze producten voor een periode van 4 weken, wat de belofte is, in hoop op verbetering.

Ik ontving de Skin Science Night Cream & Skin Science Soothing Oil. 

Kruidvat Skin Science Night CreamDe Skin Science Night Cream bevat het natuurlijk aminozuur Ectoin met een 2-voudige beschermende werking tegen celbeschadiging en huidveroudering. De voedende en herstructurerende werking gedurende de nacht verbeteren je huidconditie.

Deze crème heb ik afgelopen maand elke avond gebruikt en ik merk dat mijn huid minder droog is dan normaal. In de winter trekt mijn huid vaak toch een beetje. De crème trekt snel in en de volgende ochtend voelt mijn huid erg zacht maar niet vet aan. Fijn!

Skin Science Soothing Oil verzacht én voedt de droge en gevoelige huid. Je brengt deze vóór de nachtcrème aan op een gereinigde huid. De formule bevat het actieve ingrediënt Defensil. Defensil brengt je huid tot rust en helpt te herstellen. Door de 24 uur vochtregulerende werking biedt het intense voeding. Je hoeft maar 2 tot 3 druppels aan te brengen en dit verdeel je gelijkmatig over je gezicht, nek en decolleté. Ik gebruik dit product erg veel op droge plekjes zowel in mijn gezicht als op mijn lichaam. Zeker in de winter merk ik dat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft en juist een vettere olie is dan ideaal!

Skin Science Night Cream | Skin Science Soothing Oil – €5,49

Kruidvat Skin Science | €5,49 per stuk | Kruidvat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.