Leopard Ruffles


Het was de afgelopen weken heerlijk, warm zomers weer en er komt nog veel meer zon aan dus de rokjes en jurkjes mogen uit de kast. Dat ik dol ben op luipaard print is geen geheim. Dit rokje moest ik dan ook hebben!

De afgelopen tijd heb ik rokjes en jurkjes weer helemaal herontdekt en ik was dan ook heel blij met de uitgebreide collectie bij My Jewellery. Voor sieraden kom ik er al veel en sinds ze toffe items erbij hebben die ook nog eens van maat XS tot XL gaan ben ik helemaal happy. Hoewel dit rokje pas net aan mijn garderobe is toegevoegd is dit nu al één van mijn favoriete rokjes voor de zomer.

Hij is heerlijk luchtig, valt soepel en zit heel fijn! Ook zit er nog een soort onderlaag in verwerkt waardoor de rok niet doorschijnt.  Ik combineerde dit rokje met een simpel zwart shirtje van H&M en zwarte espadrilles. Past er helemaal leuk bij! 

 


En hoe leuk is dit Bali inspired tasje? De rieten tasjes zie je nu volop en deze zwarte variant vind ik geweldig! Past perfect bij mijn zomerse outfits én heel fijn, het hengsel is van leer. Geen snijdende bandjes dus, maar een fijn, soepel hengsel. Hij is niet verstelbaar maar zowel over je schouder als crossbody te dragen. Het tasje is met een drukknoopje te sluiten. Wat ik er allemaal in meeneem vind je in deze What’s in My Bag!

Top H&M / Rok My Jewellery / Round Bali Bag My Jewellery / Sieraden My Jewellery, 4everwitheveryone / Horloge Rosefield / Nagellak Essie – Fiji

1 reactie op “Leopard Ruffles”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.