Let’s have a ear party + winactie!

Deze trend op sieraden gebied kan je niet gemist hebben: minimalistische oorbellen zijn populairder dan ooit! Het kiezen van verschillende oorbelletjes voor je oren is het laatste jaar een ware hype geworden en ik kan niet wachten tot ik eindelijk ook mijn tweede oorbel mag gaan wisselen. Ondertussen vergaap ik mij al wel op Pinterest aan toffe combinaties en laat ik vandaag een aantal van mijn favorieten zien!

Als eerste deze zilverkleurige oorringetjes met kleine triple dots bolletjes. Net iets specialer dan gladde oorringetjes en kunnen natuurlijk ook gedragen worden met kleine knopjes of juist alleen.

Last but not least: zilverkleurige oorbellen met zwarte stud en korte chain. Het knopje heeft een zwart steentje en de chain geeft een super tof detail aan je look. Heel leuk om deze oorbellen te mix én matchen met andere oorknopjes.

En het leukste is, jij kan een van deze oorbelletjes winnen! Hoe? Laat in de comments weten welke jij wilt winnen! Je kunt kiezen tussen de ‘Tripple dots’ creolen of de ‘Black Stone’ oorknopjes.

Winactie sluit op 30 juni, de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Zorg dus voor een geldig emailadres!

Hoe ziet jouw ear party er momenteel uit? Tag mij op Instagram @AboutThatBlonde

2 reacties op “Let’s have a ear party + winactie!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.