Bali Bliss

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favorieten met jullie deelde, tijd om deze rubriek een nieuw leven in te blazen! Spulletjes uit mijn interieur, beauty stash of mijn favoriete kleding en accessoires. Er staat weer een nieuwe lievelings online met in deze editie: Bali bliss. Een webshop vol handgemaakte items uit Bali.

Bali bliss is een kleine maar vooral toffe shop waarin Loraine items uit Bali verkoopt. Nadat ze er zelf een tijdje rond heeft gereisd en  terugkwam in Amsterdam mistte ze de relaxte vibe en bovenal mooie spullen. Handgemaakte spulletjes zodat je een stukje Bali mee naar huis kunt nemen. Zo zijn er kleine mandjes, kussenhoesjes, traditionele hoeden en sieraden doosjes.

Alles bij bali bliss heeft een hoog hebben-gehalte maar toen ik dit winkeltje ontdekte heb ik gekozen voor een klein item waar ik meteen verliefd op was. Een handgeweven bamboe mandje met witte kraaltjes.

Ik heb gekozen voor de kleinste variant en deze gevuld met mijn favoriete handcreme. Hoe leuk staat dit op een dressoir of tafeltje? Je kunt de doosjes natuurlijk ter decoratie neer zetten of in de set van 3 verzamelen en vol stoppen met prulletjes, sleutels of andere dingen. Naast de webshop kun je Loraine regelmatig vinden op een Swanmarket en andere lifestyle marktjes. Zo kun je de collectie live zien! Wil je ook helemaal in de Bali vibes blijven? Volg Balibliss dan ook via instagram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.