Lievelings is terug: kettinkjes


Omdat ik zoveel leuke items spot, verzamel en zie is de rubriek lievelings terug op mijn blog! Blogs gevuld met mijn favorieten is vanaf nu weer maandelijks te vinden. Waar ik voorheen van alles en nog wat door elkaar haalde in zo’n artikel zal ik ze nu iets meer categoriseren. Op dit moment vind je ze nog niet terug in het menu bij Favorites door een foutje, iets met een dubbele categorie wat ik handmatig moet veranderen. Ik trap af met mijn favoriete kettinkjes op dit moment.

Mijn collectie bestaat uit heel wat verschillende merken, materialen én soorten. Sommige vindt je bij populaire (web)shops, andere maak ik zelf. Ik begin met de kettinkjes die je zowel online als offline in de winkels kan kopen. Zelf ben ik dol op My Jewellery, Other Stories, Anna + NinaASOS en All The Luck in the World. Voor vele vast wel bekend maar juist door te mixen kun je hele leuke en bovenal unieke combinaties maken. Ik hang mijn nek in elk geval graag vol met diverse soorten. De meeste sieraden zijn bij deze winkels ook van echt zilver/goud of verzilverd waardoor ze langer mooi blijven. De favorieten die ik heb gekozen hang ik nu meestal tegelijk om doordat ze prima matchen en allemaal verschillen in lengtes.

Zelfgemaakt// Initiaal met mijn eigen voorletter M. Ik zocht al een tijdje naar een soortgelijk ketting maar mijn letter was telkens uitverkocht. Uiteindelijk heb ik dus het kettinkje los besteld en een letter M als bedel er aan gehangen.
Zelfgemaakt // Maria muntje. Ik vind het leuk om kettinkjes bij elkaar te dragen in verschillende lengtes, deze heb ik ook zelf gemaakt. Via Etsy kocht ik dit bedeltje en daar heb ik een iets groffer jasseron aan bevestigd.
My Jewellery // Un croissant s’il vous plait. Dit kettinkje stond al heel lang op mijn verlanglijst maar zilveren bedels met een croissant zijn zeer lastig te vinden kan ik je vertellen. My Jewellery heeft ze gelukkig nu ook dus daar heb ik hem gekocht.
My Jewellery // Eye. Deze is volgens mij momenteel niet meer in het assortiment maar ik vond het jasseron in combinatie met de bedel erg tof. Hij is wat groter en opvallender dus ik draag deze liefst apart.
My Jewellery // Je t’aime.  Last but not least dit hartje. Ik draag ‘m afwisselend, soms met de tekst naar voren, de achterkant is glad dus dat ziet er ook leuk uit.

Naast het verzamelen van kettinkjes vind ik het ook erg leuk om zelf sieraden te maken. Ik maak dus ook veel exemplaren zelf! Ik scoor regelmatig bedeltjes bij o.a. Beadies, Fris en op Etsy om daarmee unieke items te creëren. Je kunt op Etsy en in sieradenwinkeltjes vaak jasseron op rol kopen en dit verwerken tot een armbandje of ketting. Ik heb er echt dus nog veeeeel meer maar dit zijn mijn meest gedragen op dit moment.

Wat zijn jouw favoriete sieraden?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.