Mañana Mañana

Mañana Mañana


Vandaag deel ik in lievelings mijn nieuwe aanwinsten: prints van Mañana Mañana. HOE LEUK? Ik ben overigens verliefd op die hele webshop dus ik zou alles zo naar huis kunnen klikken. En jij na dit artikel ook! In deze favorieten editie: Mañana Mañana.


Mañana Mañana

Deze leuke blog met webshop is van Nina. Ze deelt op haar blog onder andere haar favoriete items, tips voor een betaalbaar Pinterest paradijs én fijne playlists. Ook vindt je meer dan genoeg interieur inspiratie en haar eigen illustraties, prints en fijne spulletjes. En die spulletjes kan je ook vinden in haar webshop!

Zo verkoopt ze allerlei moois uit Marokko, telefoonhoesjes, zelfgemaakte geurkaarsen en prints. Mijn eerste kennismaking was met de Shit print. Hoe leuk is die? Naast de prints zijn er ook losse kaartjes en sets. Ik ging uiteindelijk voor de ansichtkaarten op A6 formaat met daarin 6 verschillende prints. Ik ben overigens verliefd op de hele webshop dus ik zou alles zo naar huis kunnen klikken. Vind mijn portemonnee wat minder leuk en daarom zijn deze kaartjes ideaal, kan ik ze afwisselen! Op mijn verlanglijstje staat de bestseller Shit nog, deze was uitverkocht op het moment dat ik mijn printjes kocht. Ook heeft Nina zelf ‘onkruid vergaat niet’ aan haar muur hangen, een uitspraak die ik vaak doe en hopelijk ook nog in het assortiment verschijnt.

Ben je nu helemaal verliefd net zoals ik en wil je ook een print hebben? Je vindt alle toffe items van Mañana Mañana hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.