limited edition neon lakjes van HEMA

neon lakjes hemaMet de lente voor de deur lanceert HEMA een nieuwe limited edition lijn met neon nagellakjes. Leuk om te gebruiken in een nail-art, als een full manicure of als een accentnagel. Ik spotte de nieuwe lakken bij de HEMA en nam er 2 mee!De neon lijn is verkrijgbaar in zes kleuren: geel, oranje, fuchsia, groen, roze en paars. Naast de gekleurde lakken zijn er ook een aparte base- en topcoat verkrijgbaar. Alle lakken bevatten 11ML. De basecoat (€2) zorgt voor een goede basis waardoor de kleurlak hierna een intense kleur effect geeft. Door de speciale topcoat (€2) over de kleur heen aan te brengen, krijgen jouw nagels een extra glans. Ik kocht onder andere de base- en topcoat en nam de kleuren roze en fuchsia mee.

2 laagjes neon roze.
Hema neon fuchsia
2 laagjes neon fuchsia

Lak je nagels eerst met de basecoat van neon nailpolish om de perfecte basis te creëren. Dit is ook wel echt aan te raden, de nagellak is namelijk nogal gelly qua structuur en pakt beter op de witte ondergrond. Vervolgens lak je in twee laagjes je nagels met jouw favoriete kleur en als laatste lak je je nagels met de neon topcoat voor bescherming en glans. Zonder topcoat heb je een beetje mat effect, ook tof overigens. De kleuren verschillen enorm – de roze lak komt aardig overeen, de fuchsia (nummer 2) lijkt op de foto’s wat meer oranje maar heeft toch echt een roze ondertoon.

neon lakjes hemaDe neon nagellakken zijn samen met de speciale base- en topcoat sinds 6 maart verkrijgbaar in de HEMA-filialen en online zolang de voorraad strekt.

15 reacties op “limited edition neon lakjes van HEMA”

  1. Ik kom dus net terecht op jouw blog, en wauw, wat is je blog leuk! Je foto’s zijn echt prachtig en ook je schrijfstijl! Love it! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.