L’Oréal Skin Expert Clay Maskers review

Loreal Clay Maskers

L’Oreal heeft al een tijdje geleden nieuwe gezichtmaskers op basis van rode algen, steenkool en eucalyptus toegevoegd aan hun assortiment die razend populair zijn. De maskers zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten met elk zijn eigen functie. Ook bij mij zijn ze grote favoriet, tijd voor een review! 

Skin Expert Maskers Pure Clay

  • Detox Masker – op basis van steenkool.

  • Zuiverend Masker – op basis van eucalyptus.
  • Anti-Imperfecties Masker – op basis van zeewier

  • Exfoliërend Masker – op basis van roodalgen extract.

Loreal Clay Maskers

Allereerst: de verpakking! De verpakkingen zien er in ieder geval al veelbelovend uit en vind ik echt heel mooi. De glazen pot oogt heel chique en stevig. De pot bevat zo’n 50 ml, waarmee je ongeveer 10 keer een masker mee kan aanbrengen. Helaas ontbreekt er wel een spateltje, dit had handig en hygiënischer geweest om het product uit de pot te krijgen. De maskers kosten €9,99 per stuk wat ik een prima prijs vind voor de hoeveelheid die je krijgt.

Pure Clay Zuiverend Masker

Pure Clay Zuiverend Masker
Dit masker is gebaseerd op eucalyptus. Het zorgt ervoor dat je huid matteert en onzuiverheden worden verwijderd. Ik moet zeggen dat ik masker vooral fijn vindt voor een schoon en fris gevoel, hij ruikt ook sterk naar eucalyptus. Dit masker is vooral fijn voor een vette huid vanwege het matterende effect. Voor mij doet hij niet veel maar voor een huid met veel onzuiverheden is dit masker denk ik perfect.

Pure Clay Exfoliërend Masker

Pure Clay Exfoliërend Masker
Dit masker is gebaseerd op roodalgen extract. Het verwijdert dode huidcellen en verkleint de poriën. De substantie lijkt meer op een scrub, wanneer je hem afspoelt scrub je meteen je gezicht ‘schoon’. Dit masker doet voor mij niet zo heel veel. Ik vind hem ook het minst fijn in gebruik doordat mijn huid behoorlijk trekt en droog ervan wordt.

Pure Clay Anti-Imperfecties Masker

Pure Clay Anti-Imperfecties Masker
Het Anti Imperfectie masker is gebaseerd op zeewier extract. Het helpt mee-eters te verminderen en poriën te verfijnen. Na gebruik van dit masker ziet de huid er direct gladder en schoner uit. Dit vind ik een ideaal masker voor enkel de T-zone, je voorhoofd en neus. Je kunt hem 2 tot 3 keer per week gebruiken.

Pure Clay Detox Masker

Pure Clay Detox Masker
Last but not least, mijn favoriet namelijk het steenkool masker. Dit masker is zwart van kleur en bevat steenkool, wat zorgt dat de huid ontgift wordt en laat stralen. Dit masker prikt bij mij altijd een beetje maar is niet hinderlijk. Na 5 tot 10 minuten is dit masker droog en is het tijd om eraf te spoelen. Mijn huid is hierna zacht, verzorgd en opgefrist.

Ik ben fan! Ik gebruik de Skin Expert Maskers Pure Clay nu ruim een jaar en vind ze geweldig. Voor 10 euro krijg je een behoorlijke hoeveelheid product waar je heel wat maskers uit kunt halen. Het aanbrengen gaat makkelijk, dit doe ik zelf altijd met een kwast. De verpakking is prachtig, handig en zuinig in gebruik en door de diverse functies van elk masker kan je ze ideaal met elkaar combineren. Ze drogen niet snel uit, dus je kunt er erg lang mee doen.

De L’Oreal Pure Clay maskers zijn te koop online of bij de drogisterij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.